صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۸ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۴

انقلاب دیگری در مصرف انرژی و برق/ قرارداد واحد فیروزکوه با شرکت دانش‌بنیان آیریک امضا شد

قرارداد مشارکت در تولید دستگاه هوشمندسازی مصرف برق بین دانشگاه آزاد واحد فیروزکوه و دکتر حسن حق‌شناس از استادان دانشگاه آزاد اسلامی و نماینده قانونی شرکت آیریک به امضا رسید.
کد خبر : 32572

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دستگاه هوشمندسازی مصرف برق که با کاهش حداقل 30درصدی مصرف برق خود یک انقلاب در مصرف انرژی به حساب می‌آید از سوی مجموعه‌ای از مهندسان به نام دانشگاهی به عنوان یک اختراع مهم جهانی به ثبت رسیده بود اما با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه و شرکت شاخص برق آیریک به عنوان یک برند دانشگاهی و به نام این واحد دانشگاهی به تولید انبوه رسید.


دکتر حسن حق‌شناس درباره این اختراع مهم به آنا گفت: این دستگاه یک بانک خازنی پیشرفته است که می‌تواند با بالا بردن سرعت رگولاتور مصرف برق را به صورت چشمگیری کاهش دهد.


این استاد دانشگاه توضیح داد: اکنون با توجه به آزادسازی قیمت حامل‌های انرژی و برق با افزایش قابل توجه هزینه برق مصرفی در کشور روبرو هستیم و از طرفی با توجه به افزایش نیاز کشور با کاهش تولید نیز گاهی روبه‌رو می شویم، این دستگاه می تواند در مصرف برق و در نتیجه هزینه‌های تولید صنایع، سازمان‌ها و خانوارها را به طور چشمگیری کاهش دهد.



وی ادامه داد: این دستگاه به طور سالیانه 30 درصد هزینه برق مصرفی را کاهش می‌دهد و براین اساس ظرف حداکثر سه سال کل هزینه نصب و راه‌اندازی دستگاه از محل صرفه جویی در هزینه پرداختی برق مصرفی جبران خواهد شد و از این به بعد می‌توان انتظار داشت از صرفه جویی انرژی منفعت و سود نصیب سازمان یا مجموعه استفاده کننده بشود.


سرپرست واحد فیروزکوه هم در مراسم افتتاح نخستین دستگاه ساخته شده در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه گفت: با توجه به دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر میرزاده مبنی بر کاهش اتکا به درآمد شهریه دانشجویان، این واحد دانشگاهی تصمیم گرفت تا با ورود به صنعت و شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق اقتصادی و صنعتی کردن طرح‌ها و اختراعات مبتکران بخشی از هزینه‌های جاری خود را پوشش دهد. در این رابطه مشارکت در ساخت دستگاه هوشمندسازی مصرف برق با ارائه خدمت به جامعه ایران اسلامی و کمک به صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌تواند درآمد بسیار خوبی برای این واحد دانشگاهی به همراه داشته باشد.


حجت‌الاسلام دکتر علی‌اصغر رستمی با بیان اینکه سهم مشارکت در این پروژه را تا 30 درصد بوده و سود دانشگاه نیز به همین اندازه از در نظر گرفته شده است، توضیح داد: برند این دستگاه به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه است و مذاکرات اولیه برای نصب دستگاه تولید شده در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور انجام شده است.



دکتر حسن حق‌شناس


انتهای پیام/

ارسال نظر