صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۰۰ - ۲۳ آبان ۱۳۹۷
قرار شبانگاهی؛

غذای فوری مخصوص دانشجویان خوابگاهی

پخت این غذای ساده در روزهای بی‌غذایی خوابگاه‌های دانشجویی می‌تواند دانشجویان را نجات دهد.
کد خبر : 325562

به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نیمرو، کنسرو لوبیا و ماهی تمام هنر غذایی برخی دانشجویان برای نجات از گرسنگی در روزهای بی‌غذایی خوابگاه است. خوش‌بینانه‌تر از آن سوسیس ـ تخم‌‌مرغ است. غذاهایی که چند مشخصه دارند و مهم‌ترین‌ آن سریع پخته شدن، ارزان‌قیمت بودن و در دسترس بودن مواد اولیه‌شان است.


البته برای دانشجو زمان خیلی مهم است و از آنجایی که دانشجو همه چیز دارد جز زمان، درست کردن غذاهایی که پخت‌شان بیش از نیم ساعت زمان می‌برد، معقول به نظر نمی‌رسد.


غذاهایی که در ادامه برای دانشجویان خوابگاهی در نظر گرفته‌ایم، خوشمزه و لذیذ است و نیاز به زمان پخت کمی دارد. انتخابی کم‌کربوهیدرات برای ناهار یا شام که  آماده‌سازی مواد‌ اولیۀ آن در حدود ۱۰ دقیقه و زمان پخت آن در حدود ۲۰ دقیقه زمان‌ می‌برد.


طرز تهیه دم‌پختک


ابتدا در ظرف مناسبی پیاز را داغ كرده و مقداری زردچوبه به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید، سپس باقلا را با مقداری آب به آن اضافه كنید تا نیم‌پز شوند. برنج را خیس كرده و از آبكش رد كنید و پس از نیم‌پز شدن مواد را به غذا اضافه كنید البته آب برنج نباید از یك بند انگشت بیشتر باشد. حرارت را زیاد كرده و پس از تبخیر شدن آب برنج، آن را دم بگذارید.


برنج ۵۰۰ گرم، پیاز سه عدد، روغن، چهار قاشق سوپ‌خوری، باقلا خشک (لپه باقلا) ۴۰۰ گرم و نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم از مواد تشکیل دهنده این غذا است.


انتهای پیام/4084/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر