صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۹ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۴
در دیدار با اصلاح‌طلبان استان فارس

موسوی‌لاری: اصولگراها حتی از امام زمان(عج) برای احمدی‌نژاد خرج‌کردند؛ حالا می‌گویند به ما ربطی نداشت/ از اجماع 92 پشیمان نیستیم

وزیر کشور دولت اصلاحات با بیان اینکه «اصولگراها تلاش می‌کنند بگویند هشت سال دولت قبل ربطی به ما ندارد»، گفت: این در حالی است که آن زمان از همه ظرفیت‌های دینی، مرجعیت و حتی دعای امام زمان(عج) برای حمایت از دولت استفاده کردند.
کد خبر : 32514

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام سید عبدالواحد موسوی‌لاری، عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز و وزیر کشور دولت اصلاحات در دیدار با جمعی از فعالان سیاسی استان فارس اظهار کرد: یک عده‌ای با مجموعه رسانه‌ای تلاش می‌کنند اصلاحات‌هراسی به راه بیندازند و چهره‌ای از اصلاحات بسازند که اگر بیاید چه می‌شود.








با برخی از دوستان در دولت از جمله آقای جهانگیری و نعمت‌زاده صحبت کردم و گفتم که با بخشنامه جدید خودتان را محدود می‌کنید؛ چون برخی نیروهای خلاق را در دولت قبل بازنشسته کردند در حالی که این بازنشستگی طبیعی نبود. بهتر است که به دولت فرصتی بدهید و جایگزین افرادی که به شکل طبیعی بازنشسته می‌شوند نیروهای جدید وارد کنید

وی گفت: باید مراقب باشیم بهانه به دست آنان ندهیم؛ چون خیلی از افراد ارزشی تحت محاصره رسانه‌ای آنان قرار دارند که با عملیات روانی علیه اصلاحات تحریک می‌شوند.


وزیر کشور دولت اصلاحات ادامه داد: شرط اول در جلوگیری از سوءاستفاده جریان‌هایی که به اصلاحات‌هراسی دامن می‌زنند، وحدت و همدلی است.


عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز گفت: اصولگراها تلاش می‌کنند بگویند هشت سال دولت قبل ربطی به ما ندارد؛ در حالی که آن زمان از همه ظرفیت‌های دینی، مرجعیت و حتی دعای امام زمان(عج) برای حمایت از دولت خرج کردند. الان اصولگراها می‌گویند که دولت قبل از ما نیست چون کارنامه قابل دفاعی ندارد.


وی اظهار کرد: حالا چه کسی است که بگوید درآمد افسانه‌ای نفت در این سال‌ها چقدر تبدیل به زیرساخت‌ها شده است؟ ما نمی‌خواهیم سیاه‌نمایی کنیم اما این واقعیت است و باید به آن توجه کنیم.


موسوی‌لاری گفت: در هشت سال دولت قبل به نهادهای مدنی خیلی بی‌احترامی شد؛ اما بخشی از این موضوع هم به خودشان برمی‌گردد که فصلی حرکت می‌کنند و بعد از انتخابات‌ها هیچ برنامه‌ای ندارند.


انتقاد از بخشنامه دولت در منع استخدام نیروهای جدید


وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بخشنامه دولت مبنی بر عدم به‌کارگیری نیروهای جدید گفت: من بعد از شنیدن این خبر با برخی از دوستان در دولت از جمله آقای جهانگیری و نعمت‌زاده صحبت کردم و گفتم که با این کار خودتان را محدود می‌کنید؛ چون برخی نیروهای خلاق را در دولت قبل بازنشسته کردند در حالی که این بازنشستگی طبیعی نبود. بهتر است که به دولت فرصتی بدهید و جایگزین افرادی که به شکل طبیعی بازنشسته می‌شوند نیروهای جدید وارد کنید. لزومی ندارد نیرویی که نزدیک به یک دهه بوده است همچنان به کار خود ادامه دهد. اما متأسفانه تا الان این روال به‌هم نخورده است و به نظر من این تصمیم منطقی نبود.


موسوی‌لاری تأکید کرد‌: دولت منهای اصلاحات، هم به دولت و هم به اصلاحات ضربه می‌خورد و رقیب از چنین فرصتی استفاده خواهد کرد.



اصولگراها در درون خود، لاریجانی را با همان گیوتینی می‌زنند که اصلاح‌طلبان را می‌زنند


وی در بخشی از این نشست در پاسخ به سؤال خبرنگار آنا مبنی بر اینکه «عده‌ای می‌گویند که برای مجلس خبرگان خواب آشفته دیده شده است؛ چرا این اظهارات بیان می‌شود؟»، گفت: انتخابات عرصه اظهارات متناقض است. اینکه عده‌ای در مورد خبرگان رهبری اینگونه اظهارنظر می‌کنند زیاد مهم نیست. در خود اردوگاه اصولگرایان آقای لاریجانی را با همان گیوتینی می‌زنند که اصلاح‌طلبان را می‌زنند.


به گزارش آنا، موسوی‌لاری درباره برنامه مجمع روحانیون مبارز برای انتخابات خبرگان رهبری گفت: تا به این لحظه برنامه‌ای نداریم ولی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی دوستان سخت فعالیت می‌کنند. همه ما تحول‌خواهی را در زیر چتر قانون اساسی جمهوری اسلامی می‌خواهیم و اگر خواهان تحولی هستیم خارج از این چتر نیست.


موسوی‌لاری گفت: واژه اصلاح‌طلبی به این معناست که این مجموعه به این ساختار وابستگی دارد؛ اما طبیعی است که در رفتار و منش سیاسی و مدیریتی اختلاف نظر باشد.


وی تأکید کرد: در همه عرصه‌ها از جمله فرهنگ، سیاست و مسائل بین‌المللی همه آنچه‌ که می‌خواهیم به راحتی قابل تحقق نیست و با یک سلسله واقعیت‌ها روبه‌رو هستیم.


عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز ادامه داد: یکی از ویژگی‌های جریان اصلاح‌طلبی با تدبیر حرکت کردن است و باید از حرکت افراطی و تفریطی دوری کنیم.








من خودم در زمان انتخابات سال 92 فردی بودم که از خانه عارف به خانه روحانی می‌رفتم تا اجماعی صورت بگیرد و الان هم پشیمان نیستم. مجموعا هیچ‌کدام از ما از اتفاقات افتاده پشیمان نیستیم؛ اما این پشیمان نبودن به معنای آن نیست که هرآنچه که می‌خواستیم اتفاق افتاده است و البته نقدهای جدی هم داریم

وزیر کشور دولت اصلاحات اضافه کرد: آنچه که اعتدال خوانده می‌شود، یک روش است و هدف نیست. آنچه که از سال 92 به بعد دنبال کردیم پیگیری مطالبات اصلاح‌طلبی با روش اعتدالی است که راهی برای رسیدن به تحول و اصلاحات بر اساس قانون اساسی است.


به گزارش آنا، موسوی‌لاری ادامه داد: اگر تنها بر اساس ایده‌آل‌ها به افق نگاه کنیم در این صورت یا ناامید می‌شویم یا به افراط و تفریط تن خواهیم داد؛ ولی اگر به ایده‌آل‌ها و مقدورات با هم توجه داشته باشیم، می‌توانیم پیشرفت کنیم.


وی افزود: اگر به ظرفیت و موانع توجه نکنیم به سمت مأیوس شدن می‌رویم. با این حساب مشی اعتدالی دولت روحانی روشی برای تحقق گفتمان اصلاحات است.


موسوی‌لاری در ادامه سخنان خود اظهار کرد: چه کسی تردید دارد که وقتی آقای روحانی آمد کاندیدای جریان اصلاحات نبود؟ اما جریان اصلاحات با محاسبه ترجیح داد که روحانی باشد.


وی گفت: من خودم در زمان انتخابات سال 92 فردی بودم که از خانه عارف به خانه روحانی می‌رفتم تا اجماعی صورت بگیرد و الان هم پشیمان نیستم. مجموعا هیچ‌کدام از ما از اتفاقات افتاده پشیمان نیستیم؛ اما این پشیمان نبودن به معنای آن نیست که هرآنچه که می‌خواستیم اتفاق افتاده است و البته نقدهای جدی هم داریم.


عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز اضافه کرد: در حال حاضر همچنان وضعیت معیشتی مردم مشکل دارد. اقتصاد بی‌رونق است و در مسائل داخلی روزنه‌ای باز شده اما هنوز در باز نشده است.


وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: امروز در مقایسه با مردادماه سال 91 شرایط قطعا در همه عرصه‌ها بهتر شده است.


وی گفت: شروع برنامه چهارم توسعه همزمان بود با سال اول دوره احمدی‌نژاد که پیش‌بینی شده بود برای رسیدن به افق 1404 رشد اقتصادی 8 درصدی داشته باشیم؛ اما نه تنها به این رشد نرسیدیم بلکه طبق آمارهای رسمی اعلام شده رشد منفی 5 درصدی هم داشتیم.


موسوی‌لاری تأکید کرد: البته امروز بخشی از آن مسائل بازسازی شده است و دورنمای اقتصادی مثبت‌تر شده است. اگر زمانی همه شرکت‌ها از ایران رفته بودند اما در سال 94 بسیاری از شرکت‌ها به ایران سفر می‌کنند.


وی افزود: اگر روند کار همین باشد قطعا در مردادماه سال 95 وضعیت بهتری خواهیم داشت.



انتهای پیام/

ارسال نظر