اجرای یکهزار و 900 پروژه در حوزه گردشگری به مبلغ 6 میلیارد دلار
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از همدان، علیاصغر مونسان پیش از ظهر امروز در آیین افتتاح چهلمین نشست عمومی اعضای وابسته UNWTO در همدان اظهار کرد: برخورداری از بالاترین ضریب امنیت، پایین بودن هزینههای سفر، ارائه تسهیلات ویژه به گردشگران و مهماننوازی مردم باعث شده شرایط خوبی در کشور برای میزبانی از گردشگران داشته باشیم.
وی افزود: برگزاری چنین اجلاسهایی نشاطی ویژه به چرخه گردشگری و همافزایی تجارت فراهم میکند و موجب میشود ظرفیتهای رو به رشد گردشگری را بشناسیم و گامهای هدفمند در راستای توسعه پایدار برداریم.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: در بخش صنعت و بیشتر بخشهای وابسته به تکنولوژی نیاز است که به فناروی ورود شود؛ اما در گردشگری وابستگی وجود ندارد و برای استفاده از آن بر داشتههای داخلی میتوان تکیه کرد.
مونسان با بیان اینکه ایجاد اشتغال در صنعت گردشگری یک پنجم تا یک دهم سایر بخشهای اقتصادی هزینه دربردارد، گفت: بر خلاف ایرانهراسی موجود در جهان، شاهد رشد قابل توجه گردشگری در کشور داریم و امروز شاهد اجرای یکهزار و 900 پروژه در حوزه گردشگری با مبلغی بالغ بر 6 میلیارد دلار هستیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه تا پایان مسئولیت دولت یکهزار و 200 پروژه را در حوزه گردشگری به پایان خواهیم رساند، گفت: این مهم باعث افزایش گردشگران در کشور خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه یکمیلیون اثر تاریخی و فرهنگی و هزاران اثر ملی ثبت شده باعث شده ایران در زمره 10 کشور برتر دنیا در زمینه جاذبههای گردشگری باشد، گفت: آب و هوای چهارفصل، وجود قومیتهای متخلف و با آداب و رسوم زیبا باعث شده ایران به یک پدیده و گنجینه گردشگری تبدیل شود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: برخورداری از بالاترین ضریب امنیت، پایینبودن هزینههای سفر، ارائه تسهیلات ویژه به گردشگران و مهماننوازی مردم باعث شده شرایط خوبی در کشور برای میزبانی از گردشگران داشته باشیم.
مونسان معرفی استان همدان به عنوان مقصد گردشگری جدید و پویا در آسیا و جهان را یکی از دستاوردهایی این اجلاس دانست و ادامه داد: برنامهریزی و بهرهبرداری از این رویداد به منظور جذب گردشگر، معرفی ظرفیتهای گردشگری شهر همدان به وزرای گردشگری، سفرا و نمایندگان کشورهای آسیایی، ایجاد بستر تعامل در حوزههای گردشگری بین کشورهای عضو ACD و جذب سرمایهگذاران بین المللی فعال در حوزه گردشگری از دیگر نتایج این اجلاس است.
وی گفت: انتخاب همدان به عنوان پایتخت گرشگری کشورهای آسیایی، برگزاری کنفرانس بینالمللی «همدان 2018» و برگزاری چهلمین اجلاس اعضای وابسته سازمان جهانی گردشگری UNWTO در همدان در کنار سایر رویدادهای برگزار شده و درحال اجرا و نیز رویدادهایی که در ماههای آتی برگزار خواهد شد، زمینه مناسبی به منظور تبلیغ ظرفیتهای گردشگری کشورمان و به طور ویژه استان همدان خواهد بود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران دارای یکهزار و 800 اثر تاریخی شناسایی شده و جاذبهای منحصر به فرد چون غار علیصدر و عنوانهای بینالمللی همچون لالجین شهر جهانی سفال و ملایر به عنوان شهر ملی مبل و منبت است؛ بنابراین بستر لازم برای تبدیل به قطب گردشگری ملی و جهانی را دارد.
مونسان گفت: امیدواریم میهمانان اجلاس با خاطرهای خوش و دستانی پر به عنوان پیامآور مهر و دوستی ما ایرانیان برای مردمان سرزمین خود به کشورشان بازگشته و همراه با هموطنان خود بار دیگر به ایران بیایید.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/