انتقاد پایهگذار رشته مدیریت بهداشتی و درمانی کشور از مدیریت افراد غیرمتخصص در مراکز درمانی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سید جمالالدین طبیبی از حمایتهای دکتر جاسبی در ایجاد مقطع دکتری این رشته یاد و اظهار کرد: با توجه به ضرورت تربیت مدیران متخصص در حوزه بهداشت و درمان، مقطع دکتری این رشته را برای نخستین بار در ایران، در واحد علوم و تحقیقات ایجاد و پس از مدتی مقطع کارشناسی ارشد آن نیز راهاندازی شد.
مدیر گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی دانشکده علوم پزشکی واحد علوم و تحقیقات از بکارگیری مدیریت بیمارستانی از سوی افرادی در تخصصهای غیر مرتبط در کشور انتقاد کرد و ادامه داد: در کشورهای پیشرفته مدیریت امور پزشکی و درمانی بر عهده پزشکان و مدیریت بیمارستانها نیز بر عهده مدیران متخصص خدمات بهداشت و درمان است ولی در ایران در بیمارستانها علاوه بر پست مدیریت بیمارستان، پست رئیس بیمارستان هم وجود دارد که به نوعی به موازات هم در حال فعالیت هستند.
به گفته پایهگذار رشته مدیریت بهداشتی و درمانی کشور بخش عمدهای از بیمارستانهای سازمان تأمین اجتماعی و دیگر بیمارستانهای کشور از دانش آموختگان واحد علوم و تحقیقات در بخش مدیریتی خود استفاده میکنند و این نشان از عملکرد مناسب علمی و پژوهشی این مجموعه دانشگاهی در تربیت دانش آموختگانی متخصص و مجرب دارد.
طبیبی که مولف 28 جلد کتاب از جمله برنامهریزی و مدیریت استراتژیک، رهبری، روش پژوهش، رسالهنویسی، روش سخنرانی و ... بوده و دارای بیش از 300 مقاله علمی در ژورنالهای تخصصی است، ادامه داد: اکنون به دنبال راهاندازی گرایشها و رشتههای بین رشتهای اقتصاد بهداشت، مدیریت بیمارستان و بلایا نیز از جمله رشتهها و گرایشهایی است که پس از بررسی و کار کارشناسی و کسب موافقتهای لازم راهاندازی خواهد شد.
وی افزود: به منظور افزایش کیفیت آموزش باید تئوری را همراه با جنبههای عملی آن به دانشجویان آموزش داد، بدین منظور با هماهنگی معاونت پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات به دنبال همکاری با شبکه بهداشتی، درمانی و پزشکی کشور از جمله وزارتخانهها و موسسات تابع و همچنین دانشگاههای علوم پزشکی هستیم تا بتوان با سوق دادن دانشجویان به سمت کاربرد محوری، متخصصان زبدهای در عرصه مدیریت بهداشت و درمان کشور تربیت کرد.
انتهای پیام/