۳ آزمون مهم شاگردانِ پدر موشکی ایران
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، کیست نداند موشکهایی که امروز بر سر تروریستهای مزدور منطقه به انتقام خون شهدای مظلوم کشورمان ریخته میشود، ثمره تلاشهای یک مرد خستگیناپذیر به نام «حسن طهرانیمقدم» است و کیست نداند نقطهزنیهای «قیام» و «ذوالفقار» و «عماد» و «سجیل» و «شهاب» و «خرمشهر»، حاصل مجاهدتها و شببیداریهای یک مدیر بااخلاص به نام «حسن طهرانیمقدم» است.
امروز دوشنبه ۲۱ آبان هفتمین سالروز شهادت انسانی است که مفتخر به دریافت سه لقب از سوی فرمانده کل قوا شد. «دانشمند برجسته»، «مدیر بلند همت» و «پارسای بیادعا» صفتهایی بودند که حضرت آیتالله خامنهای چند روز پس از شهادت «حسن طهرانیمقدم» در سال ۱۳۹۰ به او اطلاق کردند.
حدِ فاصل پنجمین تا هفتمین سالگرد شهادت پدر موشکی ایران (سالهای ۹۶ و ۹۷)، زمانی بود که همه ایرانیها قدر زحمات و تلاشهای مخلصانه شهید طهرانیمقدم و یارانش در مجموعه جهاد خودکفایی سپاه و نیروی هوافضای سپاه را بیشتر از گذشته دانستند.
۳ آزمون مهم شاگردانِ پدر موشکی ایران
شاگردان ممتاز طهرانیمقدم در ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ و در پاسخ به عملیات کور تروریستی داعش در مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی (ره)، عملیات «لیلهالقدر» را انجام دادند و با شلیک ۶ موشک «قیام» و «ذوالفقار»» از استانهای کرمانشاه و کردستان به مقر فرماندهی تروریستهای داعش در دیرالزور سوریه، بیش از ۱۷۰ تروریست تکفیری از جمله چند تن از فرماندهان و عناصر مؤثر آنان را به هلاکت رساندند و تلفات سنگینی را بر ادوات، تجهیزات و سامانههای آنان وارد کردند. چند روز بعد از این عملیات، نمایش تصاویر ضبط شده پهپادها از مقر تروریستها در دیرالزور به هنگام عملیات لیلهالقدر، نقطهزنیِ موشکهای نیروی هوافضای سپاه را به اثبات رساند.
۴۴۷ روز بعد از عملیات لیلهالقدر، نیروی هوافضای سپاه در پاسخ به شهادت ۱۱ نفر از پاسداران یکی از پایگاههای شهرستان مریوان، با شلیک ۷ فروند موشک زمین به زمین کوتاه برد، از سرکردههای اشرار و گروهکهای تجزیهطلبی که مسئولیت اقدام تروریستی مریوان را بر عهده گرفته بود، انتقام سختی گرفت. در جریان این حمله موشکی که تصاویر و فیلم آن مدتی بعد نمایش داده شد، موشکهای نقطهزن نیروی هوافضای سپاه، محل جلسات این جنایتکاران را با خاک یکسان کردند و بسیاری از آنها را به هلاکت رساندند.
اما شاید هنرمندانهترین اقدامی که شاگردان حسن طهرانیمقدم تا کنون انجام دادهاند، در نهم مهرماه امسال رقم خورد. جایی که نیروی هوافضای سپاه در پاسخ به حمله بزدلانه تروریستها به رژه نیروهای مسلح در اهواز، عملیات «ضربت محرم» را انجام داد و با شلیک ۶ موشک به منطقه شرق رود فرات در سوریه (فاصلهای حدود ۵۷۰ کیلومتر) و در پی آن اجرای عملیات پهپادهای بمبافکن، ضربه مهلک و سنگینی را به سرکردگان حمله تروریستی اهواز و همچنین تجهیزات و ادوات آنها وارد ساختند. به موجب آمارهای اولیه ارائه شده از این عملیات، حداقل ۴۰ تن از سرکردگان داعش و فرمانده بخش موصل آنها به هلاکت رسید.
ساخت، رونمایی و تولید انبوه موشکهای دوربُرد «عماد» و «خرمشهر» در سالهای ۹۴ و ۹۶ نشان میدهد که شاگردان «حسن طهرانیمقدم» درسهای بزرگی از مدیرِ دانشمند خود آموختهاند که بدون تردید «سختکوشی، خستگیناپذیری و احساس مسئولیت» مهمترین آموختههای دانشمندان دفاعی کشورمان از پدر موشکی ایران هستند.
تفکر استراتژیک
سرلشکر «محمدعلی جعفری» فرمانده کل سپاه در خصوص ویژگیهای شهید طهرانیمقدم گفته است: «شهید مقدم با کار و جدیت و تلاش شبانهروزی، «ما میتوانیم» حصرت امام خمینی (ره) را به منصه ظهور رساند. عامل زمان برای او بسیار مهم بود و به هیچ عنوان نمیخواست که فرصت را از دست بدهد. اصرار داشت که کار هرچه سریعتر به نتیجه برسد و یک عامل بر عوامل اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی ایران افزوده شود. گاهی اوقات پیش میآمد که یک ماه سر کار میماند و به خانه نمیرفت. شهید طهرانیمقدم نیازهای روز و آینده دفاعی کشور را دنبال میکرد و ما به این تفکر، «تفکر استراتژیک» میگوییم».
ما میتوانیم
سردار «محمدعلی آسودی» با اشاره به فرارسیدن هفتمین سالروز شهادت شهید «حسن طهرانیمقدم» و جمعی از همکارانش اظهار کرد: شهید طهرانیمقدم نقش محوری و اساسی در صنعت موشکی ایران اسلامی دارد.
وی افزود: شهید طهرانیمقدم اولین کسی است که در زمان دفاع مقدس و پس از آن، وارد نهضت علمی و مطالعاتی ساخت موشکهای کوتاه برد، میانبرد و دوربرد شد و به حق از او بهعنوان «پدر موشکی ایران» یاد میشود.
معاون فرهنگی پیشین نمایندگی، ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه مدیریت شهید طهرانیمقدم مبتنی بر مدیریت جهادی و روحیه او مبتنی بر روحیه انقلابی بود، تأکید کرد: شهید طهرانیمقدم، فرهنگ «ما میتوانیم» را با تمام وجود باور داشت و تمام سعی و کوشش خود را برای صرف این فعل به کار بست.
سردار آسودی با بیان اینکه با همت و کوشش شهید طهرانیمقدم و همکارانش در نیروی هوافضای سپاه، ایران اسلامی امروز در تولید انواع موشکهای نقطهزنِ کوتاه برد، میانبرد و دوربرد به سطح بسیار عالی رسیده است، عنوان کرد: هر کشوری برای دفاع از خودش به تسلیحات روز و مدرن نظامی نیازمند است و در دوره کنونی با توجه به تهدیدات احتمالی، «موشک» کاربردیترین ابزار دفاعی جمهوری اسلامی ایران است.
وی با بیان اینکه ما با توان موشکی خود انتقامهای سهمگینی از دشمنان ملت گرفتهایم، گفت: دشمن روز به روز در حال تجهیز خود است و ما هم باید به تناسب دشمن و بیشتر از او، خودمان را برای رویارویی در شرایط مختلف آماده کنیم.
معاون فرهنگی پیشین نمایندگی، ولی فقیه در سپاه در پایان خاطرنشان کرد: نه تنها امروز دوران موشک نگذشته بلکه این موشک است که توانسته بر اقتدار جمهوری اسلامی و مردم سرافراز کشورمان بیفزاید.
منبع: میزان
انتهای پیام/4028
انتهای پیام/