صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۲ - ۲۰ آبان ۱۳۹۷
آذر امسال رخ می‌دهد؛

برگزاری رویداد استارت‌آپ ویکند در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان

نخستین رویداد استارت‌آپ ویکند باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان برگزار می‌شود.
کد خبر : 324643

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان در راستای مأموریت‌های جدید باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، کارگاه آشنایی با نحوه برگزاری رویداد استارت‌آپ ویکند با حضور رؤسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان اصفهان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) برگزار شد. 


در این کارگاه هر یک از شرکت‌کنندگان دیدگاه‌های خود را در مورد برگزاری استارت‌آپ ویکند ارائه کرده و در پایان مقرر شد نخستین رویداد استارت‌آب ویکند باشگاه پژوهشگران جوان استان اصفهان آذر 97 به میزبانی باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان برگزار شود.


مدرس کارگاه و دبیر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در حاشیه این کارگاه آموزشی در گفتگو با خبرنگار آنا در اصفهان اظهار کرد: استارت‌آپ ویکند به‌عنوان رویدادی جهانی و برای هدایت کسب و کارهای جدید و زودبازده در پاسخ به نیازهای جامعه و صنعت راه‌اندازی می‌شود.


محمدرضا احمدزاده افزود: در این رویداد شرکت‌کنندگان ۵۴ ساعت فرصت دارند تا ایده‌هایشان را مطرح، گروه تشکیل دهند و یک نمونه کوچک از ایده‌شان را اجرایی کنند.


وی افزود: اسنپ و تپ‌سی، دیجی‌‌کالا، دیوار و شیپور نمونه‌ای موفق از استارت‌آپ‌های ایرانی و Dropbox نمونه موفق جهانی است.


احمدزاده با اشاره به تجربیات خود در برگزاری رویدادهای مشابه در استان یزد خاطرنشان کرد: حمایت و حضور حامیان مادی، معنوی و رسانه‌ای، سه رأس مهم در برگزاری استارت‌آپ ویکند و اجرایی‌شدن ایده‌هاست؛ زیرا ایده‌ها پس از ارائه توسط تیم برنامه‌نویسان و ایده‌پردازان و اجرای آزمایشی، توسط داوران و سرمایه‌گذاران بررسی می‌شود و تیم‌ها و ایده‌های برتر مورد حمایت مادی و معنوی قرار می‌گیرند که این خود نمونه‌ای از اشتغالزایی نوین در کشور است.


انتهای پیام/4062/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر