تناقض بیبیسی فارسی، از شهادت فهمیده تا صدسالگی پایان جنگ جهانی
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمد حسین ساعی در توییتر خود در خصوص پوشش متفاوت و متناقض سایت فارسی بیبیسی در خصوص روایت دو واقعه صد سالگی پایان جنگ جهانی اول و شهادت حسین فهمیده نوشت: در روزهایی که خبرنگاران بیبیسی فارسی مشغول اعتبارزدایی از حماسه دفاع مقدس مردم ایران به خصوص حماسه شهیدفهمیده هستند، ببینید همین رسانه به مناسبت صدسالگی پایان جنگ اول چه مطلبی را کار کرده است.
در بخشی از گزارش بی بی سی فارسی آمده است: «سیدنی لوییس زمانی که درباره سنش دروغ گفت و به ارتش پیوست تنها ۱۲ سال داشت. او یکی از هزاران پسر کم سن و سالی بود که با اشتیاق داوطلب خدمت شدند و در جنگ جهانی اول در کنار بزرگسالان در جبههها جنگیدند.»
رییس دانشکده ارتباطات دانشگاه صداوسیما با اشاره به نقش دولت انگلیس در هولوکاست بزرگ تاریخی در دوران جنگ جهانی اول به دست دولت انگلیس نوشت: این روزها که یادبود صدسالگی پایان جنگ اول را گرامی میداشتند، کسی بود که بگوید با برنامهریزی انگلیسیها، ایران بزرگترین قربانی این جنگ بود؟
ساعی با اشاره به قحطی بزرگ ایجاد شده توسط دولت بریتانیا در زمان جنگ جهانی اول در ایران تاکید کرد: طبق تحقیقات محمدقلی مجد، جمعیت ایران در این جنگ نصف شد؛ تخمینهایی بین 5 تا 12 میلیون قربانی برای ایران گفته میشود.
به گزارش آنا، در فاصله سال های 1917 تا 1919 ایران با وجود اعلام بی طرفی در جنگ جهانی اول، بیش از 40 درصد جمعیت خود قریب به 10 میلیون نفر را از دست داد که اسناد این قحطی بزرگ و قتل عام بی سابقه در تاریخ همچنان در ردیف اسناد طبقه بندی شده و سری دولت انگلیس قرار دارد و این کشور همچنان از انتشار این اسناد خودداری میکند.
در روزهای اخیر بنگاه سخن پراکنی دولت انگلیس که تلاش کرده بود شهادت حسین فهمیده را با توجه به سن 13 ساله او به بهانه استفاده از نوجوانان سرباز در هشت سال جنگ تحمیلی تحت الشعاع قرار دهد به فاصله چند روز در تناقضی آشکار و طی گزارشی تحت عنوان دوازده نکته شگفت انگیز درباره جنگ جهانی اول، به جوان ترین سرباز بریتانیایی در جنگ جهانی اول که 12 سال سن داشت اشاره و از او تمجید کرد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/