صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۳ - ۱۹ آبان ۱۳۹۷
یک مقام وزارت بهداشت؛

30 درصد روغن مصرفی ایرانیان پالم است

مدیرکل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: در سازمان غذا و دارو نسبت مصرف روغن پالم را به کل روغن مصرفی بر مبنای 30 درصد، تنظیم و کنترل می‌کنیم.
کد خبر : 324425

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وبدا، وحید مفید با اشاره به اینکه نسبت کلی مصرف پالم به کل روغن مصرفی بین 30 تا 40 درصد است، اظهار کرد: از مجموع 210 میلیون تن روغن مصرفی در دنیا 60 تا 70 میلیون تن آن، روغن پالم است.


 وی با اشاره به اینکه مصرف روغن پالم در یک دوره افزایش یافت، تصریح کرد: بر اساس تصمیمی که در شورای‌عالی سلامت گرفته شد، کارشناسان به این نتیجه رسیدند که نسبت پالم به کل روغن مصرفی کشور به حدود 30 درصد کاهش یابد.


مدیرکل غذا و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: در سازمان غذا و دارو نسبت مصرف روغن پالم را به کل روغن مصرفی بر مبنای 30 درصد، تنظیم و کنترل می‌کنیم. 


وی با بیان اینکه روغن پالم در فرمولاسیون بسیاری از روغن‌ها مثل سرخ کردنی، مینارین (خامه گیاهی) و روغن‌های نیمه جامد وجود دارد، تصریح کرد: در حال حاضر، میزان مصرف روغن پالم در کشور روند طبیعی دارد. البته واردات پالم در سال جاری به دلیل محدودیت تخصیص ارز به‌کندی صورت می‌گرفت که این مورد رفع شد.


مفید با رد وجود روغن‌های درجه دو و سه پالم گفت: روغن پالم چند نوع است که به تناسب فرآورده مورد نظر انتخاب می‌شود. برای مثال، در روکش بستنی باید از روغن با درصد اشباع بالا استفاده شود.


وی با تأکید بر اینکه سلامت مواد غذایی فله مورد تأیید سازمان غذا و دارو نیست، افزود: در کارخانه‌های صنعتی، انواع روغن وارداتی پالم را با توجه به نوع فرمولاسیون و به نسبت مناسب استفاده می‌کنند و در آزمایشگاه درصد اشباع و ترانس روغن قابل تنظیم و کنترل است. درحالی که در کارگاه‌های زیرزمینی این انتخاب وجود ندارد و ممکن است برای یک فرآورده از نوع نامناسب پالم استفاده شود، چراکه امکان آزمایش و جداسازی وجود ندارند. بنابراین به مردم توصیه می‌کنیم که محصولات غذایی فله را خریداری نکنند.


انتهای پیام/4044/ن


 


انتهای پیام/

ارسال نظر