صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۴ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۴

آغاز فعالیت 20 رشته تحصیلات تکمیلی در واحد ورامین پیشوا از مهر سال جاری

سرپرست واحد ورامین – پیشوا گفت:‌ از آغاز مهر سال جاری حدود 20 رشته به جمع رشته‌های تحصیلات تکمیلی این دانشگاه اضافه خواهد شد که 15 رشته آن کارشناسی ارشد و 5 رشته هم در مقطع دکتری خواهد بود.
کد خبر : 32412

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ‌آنا، حسینعلی شیبانی در نشست خبری، اظهار کرد: از آغاز مهر سال جاری حدود 20 رشته به جمع رشته‌های تحصیلات تکمیلی این دانشگاه اضافه خواهند شد که لزوم اهمیت دادن به این موضوع در سیاست اصلی دانشگاه آزاد در این حوزه که همان توسعه عدالت آموزشی است، قرار داده شده است.


اتمام 60 درصد از ساخت فاز اول بیمارستان دانشگاه


شیبانی در ادامه گزارشی از فعالیت واحد ورامین - پیشوا ارائه داد و گفت: در حوزه عمرانی، دو پروژه نیمه تمام مجموعه ورزشی شهید اردستانی و امام جعفر صادق(ع) را به اتمام رسانده‌ایم. تکمیل و اتمام پروژه شهید اردستانی بر طبق سیاست‌های سازمان مرکزی برای اثرگذاری دانشگاه در منطقه بود که البته در حوزه آموزشی هم به کار برده می‌شود. همچنین مسجد امام جعفر صادق(ع) نیز از جمله اقدامات ما برای طرح‌های ماندگار فرهنگی است که این موضوع هم بر طبق سیاست‌های کلان دانشگاه آزاداسلامی در پیش گرفته شد.








شیبانی: تعداد 50 رشته از 59 رشته جدید که برای این دانشگاه مصوب شده است، در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری بوده است که این افتخار بزرگ برای منطقه محسوب می‌شود و از طرفی پتانسیل بزرگی برای حل مشکلات منطقه را ایجاد خواهد کرد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا با توجه به تکمیل مراحل ساخت بیمارستان یکصد تختخوابی دانشگاه آزاد اسلامی در ورامین - پیشوا، افزود: متأسفانه این پروژه که سال‌ها به صورت نیمه تمام باقی مانده بود، خوشبختانه امروز حدود 60 درصد فاز اول آن به اتمام رسیده است. ضرورت ایجاد و تکمیل این دو پروژه، هم به دلیل احتیاج منطقه و هم به علت ایجاد رشته‌های جدید پزشکی در این واحد دانشگاهی است.


وی در ادامه داد: برای سهولت امور دانشجویان موضوع تجمیع حوزه‌های اداری دانشگاه را انجام داده‌ایم که خوشبختانه موجبات رضایت دانشجویان را به همراه داشته است. همچنین بر این اساس کارتابل الکترونیکی هم راه‌اندازی شده است که از این طریق دانشجویان می‌توانند از بیرون دانشگاه امور اداری خود را پیگیری کنند. البته کتابخانه‌های دیجیتال هم در حال پیگیری و اقدام است تا از این طریق دانشجویان بتوانند با اتصال به کتابخانه‌های دانشگاه آزاد در سراسر کشور از امکانات تمام کتابخانه‌های متصل به این سیستم استفاده کنند.


سامانه ساها یکی از شروط پیشرفت کیفی در دانشگاه است


سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد ورامین- پیشوا با توجه به اجرای طرح ساها در این واحد دانشگاهی، گفت : با توجه به رشد خوب کمی که در این 30 سال دانشگاه آزاد داشته است و بر طبق سیاست‌های کلی سازمان مرکزی که رشد کیفی را در دستور کار قرار داده است، استفاده از آزمایشگاه‌های کاربردی برای امور دانش‌بنیان و همچنین درآمدزایی را برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا بتوانیم رشد کیفی مناسبی در این بخش داشته باشیم. در این بخش برای درآمدزایی آزمایشگاه‌های کاربردی و تحقیقاتی را از آموزشی جدا کرده‌ایم تا برای دانشگاه بحث درآمدزایی ایجاد کرده باشیم.


انجام کارهای تحقیقاتی در تحصیلات تکمیلی کارگشای بسیاری از مشکلات


شیبانی با تأکید بر لزوم گسترش تحصیلات تکمیلی ادامه داد: متاسفانه واحد ورامین - پیشوا در بحث تحصیلات تکمیلی وضعیت خوبی را دارا نبود که ما سعی کردیم در 2 سال اخیر این کمبودها را جبران کنیم. بر همین اساس تعداد 50 رشته از 59 رشته جدید که برای این دانشگاه مصوب شده است، در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری بوده است که این افتخار بزرگ برای منطقه محسوب می‌شود و از طرفی پتانسیل بزرگی برای حل مشکلات منطقه را ایجاد خواهد کرد.


این مسئول یادآور شد: همچنین از آغاز مهر سال جاری حدود 20 رشته به جمع رشته‌های تحصیلات تکمیلی این دانشگاه اضافه خواهند شد که 15 رشته آن کارشناسی ارشد و 5 رشته هم در مقطع دکتری خواهد بود. لزوم اهمیت دادن به این موضوع در سیاست اصلی دانشگاه آزاد در این حوزه که همان توسعه عدالت آموزشی است، قرار داده شده است.


وی با توجه به لزوم ارتباط دانشگاه‌ها با مراکز مختلف کشور، گفت: باید ارتباط بین دانشگاه و مراکز اجرایی مختلف در کشور وجود داشته باشد تا بتوانیم شاهد اثر بخشی اقدامات در جامعه باشیم. ما در این بخش تفاهم‌نامه‌هایی همکاری با ادارات جهاد کشاورزی منطقه و مراکز فرهنگی به امضا رسانده‌ایم که امیدواریم شاهد اثر گذاری آن در آینده‌ای نزدیک باشیم.


راه‌اندازی 3 کارگاه برق، معماری و مکانیک


شیبانی با توجه به راه‌اندازی سه کارگاه آموزشی برق، معماری و مکانیک در ظرف مدت کمتر از یک سال، ادامه داد: همچنین در بخش خروجی‌های پژوهشی توانسته‌ایم 125 مقاله در ISI به ثبت برسانیم. در بخش داخلی هم اعضای هیات علمی و دانشجویان ما توانسته اند 330 مقاله را به چاپ برسانند. نکته مهمی که در بخش مجلات و نشریات وجود دارد این است که توانسته‌ایم در 4 بخش گیاه‌شناسی، علوم زراعی، نانو و علوم پایه از وزارت علوم رتبه‌های علمی به دست آوریم. همچنین در بخش مطالعات توانسته‌ایم مجوزی را در بحث مطالعات کشاورزی و منابع طبیعی بگیریم که این مجوز تنها مجوز صادر شده در کشور در بین دانشگاه ها است.


وی افزود: در بخش خدمات دانشجویی پارکینگ دانشجویی را برای رفاه حال دانشجویان و امنیت آنان راه‌اندازی کرده‌ایم. درصدد هستیم تا بازارچه دانشجویی را هم برای عرضه محصولات دانشجویی، فرهنگی و صنایع دستی راه‌اندازی کنیم.


شیبانی با توجه به فعالیت‌های دانش‌بنیان واحد ورامین-پیشوا، گفت: با توجه به سیاست‌های علم و فناوری کشور و دستور مقام معظم رهبری و همچنین اسناد بالادستی سازمان مرکزی نسبت به ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان اقدامات خوبی را به انجام رسانده‌ایم. در این بخش 2 شرکت دانش‌بنیان در زمینه نانو و کشاورزی را به ثبت رسانده ایم که خوشبختانه در طول همین مدت کم این دو شرکت توانسته اند 4 قرارداد بازرگانی را به امضا برسانند.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ورامین - پیشوا با تبریک روز خبرنگار گفت: روز خبرنگار روز گام نهادن در مسیر آگاهی بخشی در جامعه و روز اطلاع‌رسانی از طریق علم است. خبرنگاران سربازان فعال جبهه فرهنگی در جامعه و وجدان‌های بیدار زمانه هستند که بدون پشتوانه، با هدف احقاق حق مردم جانانه کار می‌کنند.


وی، تعهد، خلاقیت و صداقت را سه ویژگی مهم یک خبرنگار دانست و ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری فرموده‌اند «روز خبرنگار روز رعایت حریم قلم و اندیشه است» پس اگر بخواهیم به علم و اندیشه احترام بگذاریم باید به خبرنگاران احترام بگذاریم.


خبرنگاران چشم‌های بینا و زبان گویای جامعه هستند


معاون فرهنگی این واحد دانشگاهی نیز در این نشست خبری گفت: روز خبرنگار یعنی روز آگاهی بخشی. خبرنگار یعنی چشم بینا و زبان گویای جامعه. به دلیل جایگاه مهم این عرصه، رسالت سنگینی بر دوش خبرنگاران در تبیین اتفاقات است. اهمیت خبر در آیات شریفه قرآن اشاره شده است و خداوند به ماندگاری اثر قلم هم تأکید کرده است.


حجت الاسلام سید احمد حسینی افزود: به دلیل اهمیت فرهنگ در نظام ما، این موضوع از جایگاه ویژه‌ای در مراکز ما برخوردار است. فرهنگ تعاریف زیادی دارد ولی موضوعی که مشخص است این است که فکر و نظام موجود در یک جامعه فرهنگ را می‌سازد.


لزوم واگذاری امور فرهنگی به دانشجویان


معاون فرهنگی اجتماعی واحد ورامین – پیشوا ادامه داد: جوانان و دانشجویان قشر مهم در کشور ما هستند که باید آنان را با فرهنگ خود آشنا کنیم تا از فرهنگ‌های بیگانه برداشت نکنند. البته باید به این موضوع توجه کنیم که وقتی جوانی در دانشگاه حضور می یابد پایه فکری او در خانواده و جامعه شکل گرفته است اما ما می توانیم با اقداماتی که انجام می‌دهیم بر روی فرهنگ تأثیر گذار باشیم و نقش مهمی را ایفا کنیم.


سید احمد حسینی گفت: نکته مهم در این موضوع بحث دخالت جوانان در امور فرهنگی و امور مربوط به خودشان است که باید به آن توجه داشته باشیم و از این طریق می‌توانیم بسیار موثر واقع شویم.


معاون فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی با برشمردن 8 محور اصلی برنامه‌های فرهنگی واحد ورامین – پیشوا بر طبق سیاست‌های سازمان مرکزی افزود: ما بر طبق اسناد بالادستی سازمان مرکزی امورفرهنگی خود را در 8 محور دین و اخلاق، امام و انقلاب، فرهنگ اندیشه و هویت، هنر و ادبیات، نشریات دانشجویی و کانون‌ها، فضای مجازی، فعالیت‌های اجتماعی وگردشگری و مشاوره‌های فرهنگی و دینی برنامه‌ریزی کرده‌ایم.


وی گفت: خوشبختانه در دوره مدیریت جدید دکتر میرزاده در رأس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر طه هاشمی در معاونت فرهنگی و دانشجویی، اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده است. یکی از این اقدامات و ابزار ها بودجه مناسب فرهنگی است که خوشبختانه برنامه‌ریزی دقیق و مناسبی نسبت به این موضوع انجام شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر