صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۶ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۴

وزیر بهداشت: کیفیت آب‌های معدنی بررسی شود / سازمان غذا و دارو: مردم در این خصوص هیچ نگرانی نداشته باشند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، سازمان غذا را موظف کرد تا در خصوص کیفیت آب‌های بسته بندی شده و آب معدنی نمونه برداری و آزمایش‌های لازم را انجام دهد.
کد خبر : 32380

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر سید حسن هاشمی به سازمان غذا و دارو مأموریت داد تا ظرف حداکثر یک ماه آینده از تمامی آب‌های معدنی تولیدی کشور نمونه برداری و نسبت به ارزیابی سلامت و کیفیت آنها اقدام شود.


وزیر بهداشت افزایش مصرف آب معدنی و لزوم اطمینان بیشتر از سلامت و ایمنی این فرآورده در کشور را ضروری دانست و سازمان غذا و دارو را مکلف کرد تا نوع آب‌های بسته بندی شده شامل آب آشامیدنی و آب معدنی مبتنی بر ضوابط و واقعیات مربوطه را تعیین و مشخص کند.


مردم در خصوص مصرف‌ آب معدنی نگران نباشند


پیرو دستور وزیر در خصوص نمونه‌برداری از آب‌های بسته بندی شده و آب معدنی، دکتر حسین رستگار، مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، اظهار کرد: با توجه به اینکه برنامه بررسی آب‌های معدنی چندی پیش توسط وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در اولویت قرار گرفته، بر این اساس تمامی آب‌های معدنی و آشامیدنی کشور نمونه‌برداری شده تا اقدامات لازم به سرعت بر روی آن انجام شود.


وی افزود: با توجه به اینکه این آب‌ها از چند جنبه مختلف در حال بررسی هستند با این حال امیدواریم زودتر از برنامه زمان‌بندی شده به نتایجی برسیم و در صورت وجود مواردی از تخلف، از جنبه نظارتی و کنترلی به دانشگاه‌ها اعلام خواهیم کرد تا اقدام لازم صورت بگیرد.


رستگار در ادامه گفت: آب‌ها به دو نوع از قبیل آب‌های معدنی و آب آشامیدنی تقسیم می‌شوند. آب‌های معدنی باید طی چهار فصلی که از منابع برداشت می‌شود از لحاظ شرایط مواد معدنی، کیفیت و دیگر عوامل یکسان باشد و این آب‌ها در چهار فصل بررسی می‌شود که نباید شرایط آن تغییری داشته باشد اما آب آشامیدنی آبی است که می‌تواند تغییر فصلی داشته باشد و همینطور تغییراتی را در آب‌های آشامیدنی ایجاد می‌کنند که می‌توانند مقداری املاح به آن اضافه یا کم کنند بنابراین آب آشامیدنی و آب معدنی تفاوت‌هایی دارند.


مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو، گفت: نظارت‌ها و بازدید‌ها از کارخانه‌های تولید آب معدنی به صورت برنامه‌ریزی شده توسط کارشناسان ما صورت می‌گیرد و علاوه بر آن، مسئول فنی با حضور مداوم در کارخانه نیز وظیفه تایید کیفیت آب را از همه جنبه ها دارد.


وی در پایان گفت: تا به امروزه در بررسی‌ها هیچ گونه مشکلی دیده نشده است و اگر مشکلی وجود داشته باشد حتما اعلام خواهد شد و برخوردها نیز از طریق مسیر قانونی صورت می‌گیرد و مردم در این خصوص هیچ نگرانی نداشته باشند.


انتهای پیام/

ارسال نظر