صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۲۵ - ۱۳ آبان ۱۳۹۷
عضو هیأت علمی دانشگاه:

شکاف علمی ایران و اروپا با تغییر برخی از رویکردها قابل رفع است

عضو هیأت علمی دانشگاه شهرکرد گفت: شکاف و فاصله علمی ایران و اروپا در صورت تغییر برخی از روش‌ها و رویکردها در خصوص دانشگاه‌ها، قابل رفع است.
کد خبر : 323182

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرکرد، نشست علمی- پژوهشی تاریخ شفاهی انقلاب با موضوع انقلاب اسلامی و توسعه دانشگاه‌ها با حضور پژوهشگران و صاحب‌نظران از دانشگاه‌های سراسر استان چهارمحال و بختیاری به همت دفتر استانی پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه، امروز در سالن جلسات ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برگزار شد.


عضو هیأت علمی گروه کشاورزی دانشگاه شهرکرد در این نشست علمی با برشمردن برخی از جهش‌ها و شاخص‌های درخور تقدیر، توسعه کمی دانشگاه‌ها در بعد از انقلاب اسلامی ازجمله تعداد دانشگاه‌ها، اعضای هیأت علمی، دانشجویان، فارغ‌التحصیلان، رشد علمی و برخی از فناوری‌ها، توجه بیشتر بر توسعه کیفی دانشگاه‌ها را لازمه دستیابی به جایگاه مطلوب‌تر دانست.


شهرام محمدی گفت: برخی از راهکارهای توسعه کیفی، دوری از تحقیقات فانتزی و سیاست‌زدگی دانشگاه‌ها و پرهیز از رویکرد کمی‌گرایی در دانشگاه‌ها و فعال‌سازی دیپلماسی علمی است. 


وی افزود: رویکرد توسعه کمی بیش از اندازه دانشگاه‌ها معلول تقاضای زیاد جامعه به تحصیلات عالی بوده و همین موضوع مسئولان را ناگزیر به پذیرش این رویکرد کرده است.


استادتمام دانشگاه شهرکرد در بخش دیگری از سخنان خود که مبتنی بر مشاهدات عینی و حاصل سفرهای مطالعاتی به برخی از کشورهای خارجی بوده است، اظهار کرد: شکاف و فاصله علمی ایران و اروپا در صورت تغییر برخی از روش‌ها و رویکردها در خصوص دانشگاه‌ها، قابل رفع است.


نادر پورارشد مسئول دفتر استانی پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه آزاد هم در این جلسه بر آمادگی دفتر استانی در ایجاد فرصت گفتگوی عالمانه در قالب نشست، کرسی نقد و نظر و مناظره تأکید کرد و این نوع جلسات را در تعامل و تبادل اندیشه‌ها  و رهنمونی آنها به رفع نیازهای جامعه مؤثر دانست.


در پایان این نشست علمی، تعدادی از حاضران درباره دیدگاه‌های مطرح شده به اظهار نظر پرداختند.


انتهای پیام/4062/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر