لزوم استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه تعاملات با هرات باستان
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، قربان میرزایی در ادامه برنامههای سفرش به هرات در دیدار با جمعی از تجار، فعالان اقتصادی و تشکلهای فعال ایران و افغانستان در محل کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات، نقش بخش خصوصی را در کمک به دولتها برای ارتقای سطح تعاملات تأثیرگذار دانست.
وی افزود: به همین منظور، تبادل هیأتهای تجاری و فعالان اقتصادی بین دو کشور ایران و افغانستان و استانهای خراسان رضوی و هرات باستان گسترش یافته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان رضوی گفت: این دو استان دارای مزیتهای فراوانی در حوزههای مختلف هستند که باید از آنها بهنحو شایسته استفاده کرد.
میرزایی، خواستار معرفی فرصتهای سرمایهگذاری و تسهیل در این روند برای حضور سرمایهگذاران دو طرف شد و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران، قوانین جدیدی را در این حوزه به تصویب رسانده است.
وی از سرمایهگذاری تجار و بازرگانان افغانستانی در خراسان رضوی استقبال کرد و گفت: دولت در کنار سرمایهگذاران است و از آنان حمایت میکند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در این دیدار تأکید کرد: اهتمام ما بر این است که کمک کنیم تجار از ظرفیتهای همدیگر برای همافزایی و تعاملات بیشتر در همه زمینهها بهخوبی استفاده کنند.
در این دیدار که سرپرست استانداری هرات و چند نفر از مسئولان دستگاههای اجرایی این ولایت، سرکنسول ایران در حوزه غرب افغانستان، معاون والی سرپرست ولایت، مدیران واحدهای تجاری ایرانی حاضر در افغانستان و تنی چند از تجار افغانستانی حضور داشتند، مشکلات تجارت، سرمایهگذاری و حوزه حملونقل، نحوه فعالیت بانکها و نقل و انتقال پول تجار، تسهیلات جمهوری اسلامی ایران برای سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی و تکمیل و بهرهبرداری راه آهن خواف به هرات، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بازدید از قطعه سوم راهآهن خواف – هرات در خاک افغانستان
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان رضوی در جریان سفر به افغانستان از ایستگاه روزنک در قسمت انتهایی قطعه سوم راهآهن خواف به هرات نیز بازدید کرد و در جریان آخرین مشکلات و موانع ساخت و تکمیل آن قرار گرفت.
میرزایی در حاشیه این بازدید گفت: با تکمیل ایستگاه جنو که بالغ بر ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تکمیل ریلگذاری قطعه سوم، امکان افتتاح راهآهن خواف به هرات که نقش مؤثری بر توسعه صادرات و ترانزیت به افغانستان دارد، فراهم میشود.
وی افزود: 70 کیلومتر از مسیر ریلی خواف – هرات در داخل خاک جمهوری اسلامی ایران تا مرز شمتیغ به انجام رسیده و بخشی از مسیر در داخل خاک افغانستان هم تا غوریان تکمیل شده اما 60 کیلومتر دیگر تا هرات باقیمانده که در دست پیگیری است.
انتهای پیام/4062/خ
انتهای پیام/