صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۳۰ - ۱۰ آبان ۱۳۹۷
استاد دانشگاه:

دانشجویان به حمایت عاطفی خانواده نیاز دارند

عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: اینگونه نیست که خانواده‌ها تصور کنند همین که فرزندشان وارد دانشگاه شد نیاز به هیچ‌گونه مراقبت و حمایتی ندارد.
کد خبر : 321199

کیومرث فرحبخش در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره تعامل خانواده و دانشگاه اظهار کرد: متأسفانه در زمینه تعامل دانشگاه و خانواده کار مثبتی انجام نشده و نیاز به اقدامات بسیاری احساس می‌شود و هنوز در ابتدای راه قرار داریم.


وی افزود: بسیاری از خانواده‌ها تصور می‌کنند همین که فرزندشان وارد دانشگاه شد نیاز به هیچ‌گونه مراقبت و حمایتی ندارد، درحالی‌که اینگونه نیست و انسان در تمام مراحل زندگی نیاز به حمایت و همکاری خانواده دارد.


رئیس مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی عنوان کرد: در نظر داریم برای ارتباط خانواده و دانشگاه طرح‌هایی را اجرا کنیم که این ارتباط به‌صورت مؤثر شکل بگیرد و مراقبت خانواده‌ها نسبت به دانشجویان بیشتر شود.


این استاد دانشگاه با بیان اینکه منظور از مراقبت، کنترل و برخورد پلیسی نیست، ادامه داد: وظیفه خانواده این است که از وضعیت فرزند خود مطلع باشند و بدانند که فرزندشان از نظر عاطفی و روحی چه نیازهایی دارد و کارکردهایی که خانواده باید در دوره جوانی فرزندشان داشته باشند را ایفا کنند.


عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: قاعدتاً وقتی فرد عضو خانواده است، هم برای خود او هم برای خانواده، اهمیت دارد که وضعیت روحی چگونه است. اگر از یکدیگر مراقبت نکنیم و هر کس راه خودش را برود، جامعه دچار اختلال می‌شود.


فرحبخش با بیان اینکه عده‌ای به این باور که مراقبت از سوی خانواده نیاز نیست دامن می‌زنند، خاطرنشان کرد: برخی اینگونه القا می‌کنند که مراقبت خانواده از دانشجویان، استبداد و فشار بر عضو خانواده است. شیوه مراقبت باید مهربانانه، صمیمانه و از راه درست باشد. این بدین معناست که خانواده نسبت به عضو خود تعهد و احساس مسئولیت دارد. اصلاً اینگونه نیست که بخواهند فرزند خود را تحت محدودیت قرار بدهند. مسلماً روش‌های زورگویانه و خشن برای مراقبت از فرزند جوابگو نیست. ولی هر عضو خانواده باید این احساس را داشته باشد که از سوی تک‌تک اعضای خانواده خود حمایت می‌شوند و نسبت به آنها نیز تعهد داشته باشند و در چارچوب ارزش‌های خانوادگی رفتار کنند.


انتهای پیام/4007/


انتهای پیام/

ارسال نظر