صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۳ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۴
یک فوق تخصص بیماری‌های ریوی در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد

ابتلا به «سندروم قلبی ریوی» بیماران ریوی را تهدید می‌کند

یک فوق تخصص بیماری‌های ریوی با بیان اینکه ابتلا به «سندروم قلبی - ریوی» بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن ریوی را تهدید می‌کند، گفت: به بیماران که دچار اختلالات مزمن ریه مانند برونشیت می‌شوند توصیه می‌شود با مشاهده کوچکترین تغییراتی در وضعیت بیماری به پزشک مراجعه کنند.
کد خبر : 32113

دکتر اردا کیانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره سندروم قلبی ریوی، گفت: سندروم قلبی - ریوی به مواردی گفته می‌شود که در آن قلب و ریه بر روی یکدیگر تاثیر بگذارند. به طور کلی به نارسایی قلب راست ناشی از اختلالات ریه سندروم قلبی ریوی گفته می‌شود.


این فوق تخصص بیماری‌های ریوی، افزود: در بیماری‌هایی مانند برونشیت مزمن ریه و بیماری‌های انسدادی را‌ه‌های تنفسی، خون برای مدت طولانی دچار کاهش اکسیژن می‌شود که در نتیجه آن ریه جمع می‌شود و مانع از خروج خون از بطن راست می‌شود که در نتیجه خون به سمت عقب بازگشت پیدا می‌کند.


وی گفت: زمانی که خون به سمت عقب بازگشت پیدا می‌کند، موجب تجمع خون در کبد و متورم شدن آن، تورم پاها، تجمع آب در شکم، تنگی نفس و غیره می‌شود.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه گفت: به بیماران که دچار اختلالات مزمن ریه مانند برونشیت هستند، توصیه می‌شود با مشاهده کوچکترین تغییراتی در وضعیت بیماری به پزشک مراجعه کنند.


وی گفت: درمان سندروم قلبی ریوی در مراحل اولیه امکانپذیر است و اگر روزانه به بیمار حدود 16 ساعت اکسیژن داده شود، بیماری تحت کنترل قرار می‌گیرد اما در صورت تاخیر در مراجعه کنترل بیماری و درمان آن با سختی مواجه خواهد بود و پزشک ناچار است با انجام مداخلاتی موجب کاهش فشار شریان‌های ریوی شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر