صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۱۵ - ۰۵ آبان ۱۳۹۷

نقش کالج‌ها در تربیت نیروی کار

گزارش‌های جدید نشان می‌دهد کالج‌ها می‌توانند نیروی انسانی را هماهنگ با نیاز بازار کار تربیت کنند.
کد خبر : 321011

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اجوکیشن دایو، ناهماهنگی میان مهارت‌های مورد نیاز در بازار کار و آموزش ارائه‌شده توسط مؤسسات آموزش عالی یکی از مشکلات بزرگ آمریکاست. حال در یک گزارش جدید عناصر اصلی برای حل این مشکل ارائه شده است. کمیسیون آموزش و پرورش ایالات متحده تلاش‌های چهار ایالت برای توسعه نیروی کار و سیستم آموزش عالی را مورد بررسی قرار داده است. این چهار ایالت شامل ارگن، کنتیکت، کارولینای جنوبی و تگزاس می‌شود.


این کمیسیون الگوهای مشترکی در تلاش‌های این چهار ایالت پیدا کرده است که شامل استفاده از اطلاعات بیشتر، افزایش همکاری و هماهنگی با سهامداران، تعهد سرپرستان دانشگاهی به افزایش آگاهی درباره این موضوع، هماهنگی برنامه درسی با نیازهای بازار کار و دسترسی به بودجه دولتی و صنعتی می‌شود. از ابتدای سال میلادی جاری تا کنون 32 ایالت در آمریکا لایحه‌هایی درباره توسعه نیروی کار معرفی کرده‌اند و از این میان 28 لایحه در 17 ایالت به تصویب رسیده است.


نیمی از این تلاش‌ها روی فراهم‌کردن مشوق‌های مالی برای دانشجویان و مؤسسات آموزش عالی متمرکز شده است که در حوزه‌هایی با تقاضای بالا فعالیت می‌کنند. با کاهش بودجه دولتی در بخش آموزشی و افزایش شهریه‌ها این سؤال پیش می‌آید که آیا دانشگاه‌ها و کالج‌ها حوزه‌های مطالعاتی را به طور مناسب اولویت‌بندی می‌کنند یا خیر. گزارش‌ها نشان می‌دهد که شکاف مهارتی بین فارغ‌التحصیلان و نیازهای بازار کار در حال گسترش است.


49 درصد از کارفرمایان آمریکایی نمی‌توانند جایگاه‌های خالی شغلی را پر کنند؛ چراکه متقاضیان، مهارت‌های مورد نیاز را ندارند. همچنین شرکت‌هایی که بیش از 250 نفر نیرو دارند نیز با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند.


انتهای پیام/4021/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر