صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با زائران اربعین؛

عکس‌های دو نفره ایرانی و عراقی/ سامرا با مردم، امنیت دارد

در راهپیمایی اربعین امسال موضوعی که بسیار پررنگ دیده می‌شود، گرفتن عکس‌های دو یا چند نفره مردم ایران و عراق با همدیگر جهت نشان دادن وحدت است.
کد خبر : 320771

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا؛ محمدعلی حسن‌نیا - شیعیان اکثر کشورها هر ساله در پیاده‌روی اربعین حسینی حضور دارند. به مرز مهران که نزدیک می‌شویم، کم‌کم ترافیک زائران اربعین زیاد می‌شود. مهران میعادگاه تمام عاشقان ایران برای عزاداری حسینی شده است.


از نکاتی که امسال سبب نگرانی مردم قبل از اعزام به عراق شد، ارز دولتی و تبدیل پول کشورمان به دینار عراقی بود که با سختی‌های بسیار زیادی روبه‌رو شد.


در ادامه سفر، زائران اربعین که از ایران وارد عراق می‌شوند با احترام فراوان مورد استقبال الشعب دجله و فرات قرار می‌گیرند و یکی با واکس زدن کفش‌ها، دیگری با پخش غذا و راننده‌ای نیز با انتقال رایگان زائران دِین خود را به امام حسین (ع) ادا می‌کند.


در این سفر موضوعی که بسیار پررنگ دیده می‌شود، عکس‌های دو نفره یا چند نفره  مردم ایران و عراق برای نشان دادن وحدت بین خود است. یکی از مردم عراق که خود را خادم امام حسین (ع) معرفی می‌کند در پاسخ سؤال خبرنگار آنا درباره انگیزه خود برای خدمت‌رسانی به زائران گفت: من از ۳۰ سال پیش دارم به زائران امام حسین(ع) خدمت می‌کنم و تنها میراث اصلی اجداد و پدرم همین خادمی است.


زائران اربعین در مرز به چند دسته تقسیم می‌شوند و افرادی به سامرا و کاظمین می‌روند و بخشی دیگر به نجف و کربلا. پابه‌پای زائران به سامرا می‌رویم، در و دیوار شهر امام حسن عسگری(ع) مملو از تیر و ترکش به‌جا مانده از داعشی‌هایی بود که روزی برای فتح بغداد و عتبات عالیات لحظه‌شماری می‌کردند؛ ولی با رشادت شهدا و رزمندگان ایرانی و عراقی چیزی جز نابودی برای آن‌ها متصور نشد.


سامرا مملو از جمعیت زائران شیعه و مسلمان است که شایعات درباره امنیت این شهر را نادیده می‌گیرند و به عشق پدر امام زمانشان دل به دریا خطر می‌زدند. سامرا در آخر هفته بسیار دیدنی است و همه را به سمت خود می‌کشاند. شهری در بین جزیره‌ای بسته و با پُلی که برای سد ساخته شده، شهر به خشکی متصل شده است.


مقصدی بعد زائران کاظمین بود؛ شهری که بسیار شبیه به مشهد است و خاطرات زیبایی از آن برای تشریح وجود دارد که در گزارش بعدی به نگارش درمی‌آید.


انتهای پیام/۴۰۸۲/4071


انتهای پیام/

ارسال نظر