صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۷ - ۰۱ آبان ۱۳۹۷
فعال فرهنگی خواستار شد:

لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی برای زوج‌های جوان

یک فعال فرهنگی از متولیان فرهنگی خواستار برگزاری دوره‌های آموزشی برای خانواده‌ها و زوج‌‌های جوان با برنامه‌ریزی مؤثرتر شد.
کد خبر : 320211

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لامرد، حجت‌الاسلام محمد مهرآوران صبح امروز در نشست آسیب‌شناسی معضلات فرهنگی و اخلاقی جامعه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد از متولیان فرهنگی و مسئولان درخواست کرد در خصوص برگزاری دوره‌های آموزشی و مشاوره‌ای بین خانواده‌ها به‌‌ویژه زوج‌‌های جوان برنامه‌ریزی مؤثرتری انجام بدهند.


لیلا بهزادی عضو شورای اسلامی شهر و کارشناس خبره اورژانس اجتماعی لامرد نیز به موضوعات آسیب‌شناسی و تفسیر آسیب‌های موجود پرداخت و معضلات خاص جامعه بانوان و تهدیدهای پیش‌رو را تجزیه و تحلیل کرد.


در ادامه معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد هم در خصوص راهکار عملی حل مشکلات و معضلات فرهنگی، گفت: قبل از هر چیز باید توجه داشت که قرار نیست به سرعت همه معضلات مرتفع شوند و یا بهترین راهکار آنها پیدا شود و در این مسیر باید از شتاب‌زدگی حذر کرد.


به گفته ابوذر همتی، این جلسات باید با برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری برگزار شود و خروجی آن به‌صورت برنامه‌های مدون و قابل اجرا باشد و لازمه چنین کاری، ساختارسازی و تشکیل هسته مرکزی شامل افرادی دلسوز، متعهد، متخصص، باتجربه و فعال فرهنگی و اجتماعی است تا ابتدا رئوس معضلات و ابعاد آنها در حوزه‌‌های مختلف مشخص شده و وضعیت موجود جمع‌بندی شود.


وی ادامه داد: جلساتی با یک عنوان مشخص نه یک عنوان کلی و با سخنرانی افرادی معین از این هسته با حضور فعالان مرتبط با موضوع جلسه برگزار شود تا به‌‌صورت کاملاً تخصصی و در عین حال روشن، ملموس و کاربردی، موضوع را تبیین کنند تا با هم‌فکری، تضارب آرا، چکش‌کاری پیشنهادات و جمع‌بندی، یک یا چند راه‌حل و راهکار برای برون‌‌رفت از چالش‌ها مصوب شود که در این راستا ممکن است پس از انجام یک پژوهش علمی، تصمیم‌گیری شده و راهکار ارائه شود.


به گزارش آنا، استادان و فعالان مسائل فرهنگی دانشگاه در این جلسه به ارائه راهکارها و پیشنهادهای کاربردی و پژوهشی خود در خصوص برون‌رفت از چالش‌ها و حل معضلات اجتماعی پرداختند.


انتهای پیام/4062


انتهای پیام/

ارسال نظر