صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۳۵ - ۲۳ مهر ۱۳۹۷
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران عنوان کرد:

پیشگیری از خشم با پشتوانه باورهای دینی و رعایت دستورهای اخلاقی

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، راه‌های پیشگیری از خشم را با پشتوانه باورهای دینی و رعایت دستورهای اخلاقی مانند محبت، صله رحم، ایثار، گذشت و عفو، توکل، توسّل و سرگرمی‌های سالم ممکن دانست.
کد خبر : 318332

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساری، جعفر گل‌محمدي در دومين روز از دوره آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه دانشگاه‌های آزاد اسلامی شمال کشور گفت: «غیظ» به معنی شدت غضب و حالت برافروختگی و هیجان فوق‌العاده روحی است که بعد از مشاهده ناملایمات به انسان دست می‌دهد.


وي افزود: به طور طبیعی هر انسانی بر اثر عوامل و زمینه‌هایی که برایش پیش می‌آید، گاهی خوشحال و گاهی نیز خشمگین و ناراحت می‌شود؛ اما اگر این حالات فطری با معیار دین و هدایت قرآن و رهنمودهای اهل بیت علیهم‌السلام همراه باشد، هرگز در آن افراط و تفریط دیده نخواهد شد.


عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با بیان اينکه بهترین روش در هنگام خشم، این است که هر رفتاری را به تعویق بیندازیم، گفت:  باید از غضب و خشم پیشگیری کرد و روش پیشگیری این است که انسان با پشتوانه باورهای دینی، رعایت دستورهای اخلاقی، همانند محبت، صله رحم، ایثار، گذشت و عفو، توکل، توسّل و سرگرمی‌های سالم به زندگی خود آرامش ببخشد و خود را وارد عرصه نگرانی‌‌ها، اضطراب، بیماری ماشینی و صنعتی نکند.


گل‌محمدي خاطرنشان کرد: زمانی که آتش خشم و غضب در فردی شعله‌ور شده نباید دست به درمان او زد یا فرد خشمگین را نصیحت کرد؛ بلکه باید صبر  کرد تا شعلۀ  خشم او فروکش کند، آنگاه راهکارهای علمی و عملی را در قالب دستورالعمل اخلاقی ارائه داد.


وي بيان کرد: خداوند متعال افراد متقی و پرهیزکار را اینگونه معرفی می‌کند که این افراد قدرت غلبه بر خشم خود را دارند و یکی از مهم‌ترین عوامل دارابودن این قدرت، روحیه تقوا و پرهیزکاری آنهاست.


عضو هیأت علمی دانشگاه تهران درباره موضوع خشم و غضب به سؤالات و ابهامات دانشجویان پاسخ داد.


به گزارش آنا، دومين روز از دوره آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه دانشگاه‌های آزاد اسلامی شمال کشور با حضور ۲۴۰ دانشجوی دختر و پسر از  ۲۲ تا ۲۵ مهر جاری در سطح سه استان شمالی  مازندران، گیلان و گلستان به ميزبانی دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد ساری در حال برگزاري است.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر