صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

کارگاه‌های «تربیت مدرس زبان فارسی» توسط بنیاد سعدی برگزار می‌شود

بنیاد سعدی، به عنوان متولی اصلی آموزش زبان فارسی در جهان، سه کارگاه آموزشی برای «تربیت مدرس زبان فارسی» را در آبان‌ماه برگزار می‌کند.
کد خبر : 317959

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از بنیاد سعدی، سه کارگاه آموزشی روش تدریس مهارت‌های «دستور و نگارش»، «شنیدن و تلفظ» و «صحبت کردن» زبان فارسی از ابتدای آبان‌ماه برای واجدان شرایط در محل این بنیاد برگزار خواهد شد.


دوره آموزشی روش تدریس مهارت «دستور و نگارش» توسط بهروز محمودی بختیاری، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و مؤلف کتب «آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان» تدریس خواهد شد. این دوره از سوم الی یازدهم آبان‌ماه، طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه برگزار می‌شود.


دوره آموزش روش تدریس مهارت «شنیدن و تلفظ» نیز توسط موسی نوشی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی تدریس می‌شود. این دوره از دوم تا دهم آبان‌ماه و طی روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه برگزار می‌شود.


همچنین دوره آموزشی روش تدریس مهارت «مکالمه» توسط افسانه غریبی، مدرس مدعو گروه «آموزش زبان فارسی به غیر‌فارسی‌زبانان» در دانشگاه الزهرا (س) و از پنجم تا هشتم آبان‌ماه از ساعت هشت الی 15 برگزار می‌شود.


سر‌فصل آموزشی این دوره ها شامل؛ تعریف مهارت مد نظر، نحوه آموزش آن مهارت در روش‎های تدریس مشهور از جمله GTM،AML، CLT)TBLT, CBI)، معرفی الگوهای روش‎های جدید آموزش مهارت مد نظر، حداقل 10 تکنیک متداول و محبوب برای آموزش مهارت مد نظر، اصول ارزشیابی و سنجش مهارت، بررسی وضعیت آموزش مهارت مد‌نظر در منابع مختلف آموزش زبان فارسی، بحث و گفت‎وگو درباره عملکرد زبان‎آموزان خارجی در هر یک از مهارت‌ها می‌شوند.


بنا بر اعلام این خبر، متقاضیان شرکت در این دوره باید کارگاه آموزشی «نظام‌ها و زیر نظام‌های زبان فارسی» را به‌عنوان پیش نیاز گذرانده باشند. همچنین شرکت‌کنندگانی می‌توانند در دوره‌های تربیت مدرس بنیاد سعدی شرکت کنند که دارای مدرک کارشناسی ارشد در یکی از رشته‌های آزفا، زبان و ادبیات فارسی، زبان‌شناسی و آموزش هر یک از زبان‌های خارجی باشند و یا سابقه آموزشی و پژوهشی در خصوص تدریس زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دارند.


انتهای پیام/4072/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 1 نظر
KKKKKKK
06:18 - 1401/05/29
زبان شناسی مخصوصا تربیت مدرس محفل رجال سیاسی و هتاکی انها می باشد
سعدی
21:55 - 1397/10/10
سلام و وقت بخیر ما چگونه با بنیان سعدی ارتباط برقرار کنیم؟