تأثیر فضای مجازی از بمب هستهای بیشتر است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوکان، انور ضیائی در دوره معرفتافزایی با موضوع سواد رسانهای ویژه اعضای هیأتعلمی واحد بوکان برگزار شد، اظهار کرد: امروز برای دشمنان ما رسانه از موشک و بمب هستهای ارزش بیشتری دارد و برای آن برنامهریزی کردهاند تا ذهن مردم را شستشو بدهند.
وی به فرمایشهای مقام معظم رهبری درخصوص رسانه اشاره کرد و افزود: کاری که جنگ روانی و جنگ رسانهای انجام میدهد، هیچ بمب و موشکی انجام نمیدهد.
رئیس واحد بوکان با توجه به وجود شایعات در رسانهها افزود: یکی از ابزارهای رایج در جنگ رسانه، شایعه است که در جامعه ما از این ابزار به کرات استفاده میشود.
مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی ارومیه نیز در این برنامه، رسانه را به یک شمشیر دو لبه تشبیه کرد و گفت: رسانه مانند یک شمشیر دولبه است که یک لبه آن موجب افزایش آگاهی، معلومات و تحلیل مسائل خواهد شد و یک لبه دیگر نیز خطرناک و به اندازه لبه دیگر کارآیی دارد که دروغ، توهین و شایعه را در جامعه تحت تأثیر قرار میدهد.
حجتالاسلام منصور امامی گفت: ابزارهایی همچون کتاب، تلویزیون، سینما و... موجب تغییرات جدیدی در زندگی انسانها شده است.
وی، انتقاد بعضی از فیلسوفان، جامعهشناسان و حتی هنرمندان به رسانهها را یادآور شد و گفت: چارلیچاپلین بهعنوان یک هنرمند، نگاه خاصی به تکنولوژی در رسانه داشته که در فیلم «عصر جدید» بهخوبی به آن اشاره کرده است.
مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی ارومیه گفت: در این فیلم که چاپلین، طراح صحنه آن بوده، به زیبایی نشان داده انسان اسیر دست چیزهایی بوده که خودش آنها را ساخته است.
وی اظهار کرد: در جامعه ما جوانان برای اینکه خودشان را به دیگران نشان بدهند از طریق برندهایی که در اختیار دارند، این کار را انجام میدهند و در این شرایط ماهیت و هویت انسان در دست تکنولوژی خواهد بود و در اینجا ابزار در زندگی روزمره به هدف تبدیل خواهد شد و این بسیار خطرناک است.
مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی ارومیه گفت: حضور بیش از اندازه رسانهها و نداشتن سواد رسانهای در جامعه فرهنگی مانند ویروس ایدز خواهد بود که نمیتوان مانع عفونت آن شد.
مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی ارومیه به وظیفه نخبگان در شرایط کنونی اشاره کرد و افزود: نخبگان دارای قدرت تشخیص بالایی هستند و در بالابردن سطح سواد رسانهای مردم نقش بسزایی دارند.
امامی افزود: رسانههای آمریکایی به شخصیتهای پیامبران و اهل بیت(ع) توهین کرده و با تولید فیلمها و سریالهای مختلف جامعه ما بهویژه جوانان را هدف قرار دادهاند.
وی گفت: جهان رسانهای، امروزه چنان دنیای واقعی را مغلوب خویش کرده که بهندرت میتوانیم واقعیت را تشخیص بدهیم.
مسئول نمایندگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی ارومیه به عواقب بیتوجهی خانواده به سواد رسانهای اشاره کرد و گفت: سواد رسانهای در خانوادهها نیازمند آموزش و مهارتهای لازم است که اگر به آن آموزهها توجه نکنند، کانون خانواده دچار بحران خواهد شد؛ چراکه هرگونه بیتوجهی در این زمینه میتواند تاوان سنگینی بهدنبال داشته باشد.
امامی بیان کرد: انسانها در جوامع مختلف با هجمه زیاد اطلاعاتی مواجه هستند و اینجا است که از طریق سواد رسانهای تا حدودی میتوان از تهاجم اطلاعات و تبلیغات مسموم مصون بمانیم.
انتهای پیام/4062/خ
انتهای پیام/