صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر در گفتگو با آنا:

حدود 12 هزار معتاد متجاهر در تهران تردد دارند/ اشتباه 35 درصدی در دستگیری معتادان

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: حدود 12 هزار معتاد متجاهر در سطح شهر تهران تردد دارند ولی کمپ‌های موجود، تنها ظرفیت 9 هزار معتاد متجاهر در تهران را دارا هستند.
کد خبر : 316606

پرویز افشار در گفتگو با خبرنگار حوزه انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با ارائه آماری در خصوص تردد معتادان متجاهر در تهران گفت: طبق آخرین آمارهای رسمی در حدود 12 هزار معتاد متجاهر در سطح شهر تهران تردد دارند ولی کمپ‌های موجود، تنها ظرفیت 9 هزار معتاد متجاهر در تهران را دارا هستند.

وی افزود: همه افرادی که ظاهری مانند معتادان دارند معتاد نیستند و به دلیل ظاهرشان دستگیر می‌شوند؛ لذا ۳۵ درصد افراد دستگیرشده وقتی در طرح غربالگری قرار می‌گیرند پی می‌بریم معتاد نیستند و به جامعه برمی‌گردند.

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر اعتیاد را یک بیماری ذهنی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دانست و اظهار کرد: اعتیاد ریشه در عوامل مختلفی دارد که قابلیت درمان فوری ندارد؛ چرا که عوامل روانشناسی مختلفی در آن دخیل است؛ لذا تا عوامل رفع نشود این بیماری درمان نخواهد شد.

افشار با بیان اینکه بهبودی کامل معتادان پس از گذراندن مدت درمان، انتظاری بیهوده است، افزود: در بسیاری از مراکز معتبر درمانی دنیا تنها 35 درصد از معتادان بهبود می‌یابند؛ بنابر این بعد از گذراندن دوره درمان باید از معتادان بهبودیافته حمایت‌های لازم به‌ویژه در بحث اشتغال صورت گیرد تا این افراد دوباره به دنبال مصرف مواد نروند.

وی در خصوص تلاش برای کشفیات مواد مخدر در استان‌هایی که مبادی ورود مواد مخدر به کشور هستند، گفت: بر اساس هدف‌گذاری که توسط وزیر کشور انجام شده بنا داریم تمرکز خود را بر استان‌هایی که محل ورود مواد مخدر به کشور هستند داشته باشیم؛ لذا اولویت مبارزه به اولویت مقابله با ورود مواد مخدر به کشور در مرزها تبدیل شد.

 سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: در حال حاضر بیشترین تمرکز ما در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و آذربایجان غربی است و با توجه به اقداماتی که انجام دادیم طبق آخرین آمارها بیش از 75 درصد کشفیات مواد مخدر در شرق کشور اتفاق می‌افتد.

انتهای پیام/4076/

انتهای پیام/

ارسال نظر