صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۲ - ۱۶ مهر ۱۳۹۷
مدیرکل بهداشت، درمان کمیته امداد امام خمینی(ره) خبر داد:

حمایت کمیته امداد از کودکان دچار سوءتغذیه تا پایان مهرماه

مدیرکل بهداشت، درمان کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: این نهاد هم‌ اکنون از ۲۵۰۰ زن باردار و شیرده که دچار سوءتغذیه هستند، در قالب پرداخت ماهیانه ۱۲۰ هزار تومان حمایت می‌کند.
کد خبر : 316492

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی (ره)، جعفر رحیمی مدیرکل بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد امام خمینی (ره) با اعلام اینکه ۱۶۰ هزار کودک دچار سوءتغذیه توسط وزارت بهداشت و درمان شناسایی شده‌اند، گفت: از این تعداد ۱۳۷ هزار کودک سبد غذایی دریافت می‌کنند و ۲۳ هزار کودک دیگر نیازمند در صورت تأمین اعتبار تا پایان مهرماه از این خدمت بهره‌مند می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه امسال برای کمک به رفع سوءتغذیه کودکان زیر پنج سال ۱۳۲ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده‌شده است، افزود: از این مبلغ تاکنون ۷۰ میلیارد تومان جذب‌شده است.

رحیمی با اشاره به اینکه ارزش هر سبد غذایی برای کودک مبتلا به سوء تغذیه ۹۲ هزار تومان است، افزود: محتوای این سبد به‌گونه‌ای تعیین شده که نیاز روزانه انرژی کودکان شامل پروتئین، حبوبات، لبنیات و ریزمغذی‌ها را تأمین کند.

مدیرکل بهداشت، درمان و امور بیمه کمیته امداد با بیان اینکه طرح رفع سوءتغذیه کودکان با همکاری کمیته امداد، وزارت بهداشت و سازمان برنامه‌وبودجه اجرا می‌شود، تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح بهبود وضعیت رشد و تغذیه کودکان زیر پنج سال دچار سوءتغذیه در دهک‌های پایین جامعه است.

وی با اشاره به اینکه مغز کودکان در پنج سال نخست زندگی رشد می‌کند، گفت: با هدف ارزشیابی طرح رفع سوءتغذیه کودکان و تعیین اثربخشی آن، قد و وزن کودکان در پایان هر 6 ماه بررسی می‌شود تا در صورت بهبود از چرخه حمایتی این طرح خارج شوند.

رحیمی با اشاره به اینکه در این طرح ابتدا کودکان دچار سوءتغذیه در خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های سلامت شناسایی و برای دریافت سبد حمایتی به کمیته امداد معرفی می‌شوند، بیان کرد: علاوه بر سبد غذایی آموزش‌های لازم به مادران این کودکان درباره نحوه مصرف محتویات سبد داده می‌شود.

وی همچنین به حمایت از تغذیه مادران باردار و شیرده تحت حمایت کمیته امداد اشاره کرد و افزود: این طرح از سال ۹۶ باهدف بهبود تغذیه مادران باردار نیازمند و پیشگیری از تولد نوزادان با وزن کم آغاز شده است.

رحیمی افزود: هم اکنون دو هزار و ۵۰۰ زن باردار و شیردهِ تحت حمایت که دچار سوءتغذیه هستند، شناسایی شدند که ماهیانه ۱۲۰ هزار تومان برای تأمین سبد غذایی به آنها پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/4044/


انتهای پیام/

ارسال نظر