صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۵ - ۱۵ مهر ۱۳۹۷
معاون بهداشت و درمان ستادکل نیروهای مسلح مطرح کرد:

دانش طب پزشکی نظامی ایران هم‌تراز با دستاوردهای روز دنیا/ آمادگی برای کمک به دیگر کشورها

معاون بهداشت و درمان ستادکل نیروهای مسلح، دانش طب پزشکی نظامی ایران را هم‌تراز با دستاوردهای روز دنیا ذکرد کرد و از آمادگی پزشکان ایرانی برای کمک به سایر کشورها خبر داد.
کد خبر : 316107

به گزارش خبرنگار انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار حسن عراقی‌زاده صبح امروز در نشست خبری چهارمین کنگره آسیا اقیانوسیه طب نظامی با تبریک هفته ناجا گفت: امروز نیروی انتظامی امنیت کشور را به بهترین نحو ممکن ایجاد کرده و از تلاش این عزیزان در بحث تأمین امنیت تشکر می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به طب نظامی و ضرورت توجه به آن گفت: کنگره طب نظامی با شعار افق آینده طب نظامی از 20 تا 24 مهر در شهر تهران برگزار می‌شود. 

معاون بهداشت و درمان ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه برگزاری این کنگره با هدف افزایش دانش پزشکان در نیروهای مسلح متناسب با دستاوردهای به‌روز جهان و آگاه‌سازی جهان از علم و دانش پزشکان ایرانی است، ادامه داد: پزشکان نیروهای مسلح با توجه به آمادگی و سطح دانش بالایی که دارند در حوادث مختلف مانند سیل و زلزله در منطقه حضور پیدا می‌کنند. برای مثال در سر پل ذهاب بیش از 10 بیمارستان صحرایی برپا شد.

وی  با اشاره به اینکه پزشکان از آمادگی بالایی در برخورد با حوادث و خدمت‌رسانی به مصدومان احتمالی برخوردار هستند، یکی از شاخه‌های مهم در علم پزشکی که به درمان مجروحین ناشی از صحنه‌های نبرد می‌پردازد را طب نظامی ذکر کرد.

عراقی‌زاده گفت: کمیته بین‌المللی طب نظامی در سال 1920 تشکیل شد و در حال حاضر 117 کشور عضو این کمیته هستند؛ در دوره قبلی این همایش که در کشور هند برگزار شد کشور ایران از جهت تعداد مقاله‌های بهداشتی و درمانی رتبه دوم را کسب کرد. امسال کشور ما میزبان  این کنگره خواهد بود و ریاست این کنگره را به مدت دو سال بر عهده خواهد داشت و این برای آگاه‌سازی منطقه در بحث طب نظامی و نوع برخورد با مصدومان جنگی فرصت خوبی است.

معاون بهداشت و درمان ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه برای برگزاری این کنگره ستادی را در ستادکل نیروهای مسلح تشکیل دادیم و کمیته علمی این کنگره در دانشگاه علوم پزشکی ارتش، کمیته اجرایی توسط ناجا و برگزاری مجمع بر عهده بیمارستان بقیه‌الله سپاه خواهد بود، افزود: در این کنگره 107 مهمان خارجی از 30 کشور جهان و یک‌هزار و 700 مهمان داخلی حضور خواهند داشت که مهمانان خارجی همگی از مسئولان ارشد بهداشت و درمان کشورها هستند.

عراقی‌زاده گفت: محورهای این کنگره درمان مصدومان با استفاده از سلاح شیمیایی، هسته‌ای، انفجاری و سلامت روان و علوم شناختی، مدیریت حوادث غیرمترقبه و آموزش‌های مربوط به طب نظامی خواهد بود.

وی ادامه داد: با توجه به تحریم‌ها و فشارهایی که آمریکا به ایران می‌آورد و اعلام می‌کند که ایران امنیت مناسبی ندارد بااین‌حال کشورهای زیادی متقاضی حضور در ایران هستند و حتی تعداد شرکت‌کنندگان از دوره‌های قبل نیز بیشتر بوده و امیدواریم به بهترین نحو ممکن این کنگره برگزار شود.

عراقی‌زاده در خصوص اعزام پزشکان به سایر کشورها نیز گفت: طب نظامی فقط مربوط به کشور نمی‌شود بلکه برای مثال در سال گذشته با وقوع سیل در پاکستان نیروهای ما به این کشور اعزام شدند و با برپایی بیمارستان صحرایی به مردم آن کشور امدادرسانی کردند و از طرفی نیروهای ما با اعزام به میانمار به آوارگان این کشور نیز خدمات. دهی کردند.

معاون بهداشت و درمان ستادکل نیروهای مسلح گفت: پزشکان ما با استفاده از تجربه دوران دفاع مقدس با آمادگی بالا با مصدومان برخورد کرده و آنان را درمان می‌کنند، از طرفی ما در دوران دفاع مقدس با سلاح شیمیایی روبه‌رو شدیم و امروز با همان تجربه دانش خود را بالا برده‌ایم.

در ادامه این نشست، علیرضا خوشدل رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارتش با اشاره به قبولی 313 مقاله در کنگره امسال گفت: از این تعداد مقاله، 80 مقاله برای سخنرانی و 83 مقاله برای پوستر الکترونیک و 153 مقاله در فضای مجازی منتشر خواهد شد.

وی ادامه داد: در این کنگره آموزش‌های پزشکی را نیز دنبال می‌کنیم و جهان را با دانش‌های پزشکی خود آگاه خواهیم ساخت.

در بخش دیگری از این نشست، سید محمدرضا سید احمدیان معاون بهداشت و درمان ناجا از آمادگی مأموران ناجا برای استقبال و برگزاری این کنگره خبر داد و ادامه داد: 10 زیرمجموعه را در ناجا فعال کرده‌ایم تا این کنگره را به بهترین نحو ممکن برگزار کنند و در کنار این کنگره نمایشگاهی را برای به نمایش گذاشتن تجهیزات امدادی محیا کرده‌ایم.

وی گفت: برنامه‌ریزی‌های ما برای این کنگره از یک سال قبل شروع شده و نیروی انتظامی امسال با تمام توان امنیت مراسم را برقرار خواهد کرد و امیدواریم کنگره خوبی با دستاوردهای عالی برگزار شود.

انتهای پیام/4076


انتهای پیام/

ارسال نظر