صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۵ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۴
در واحد یاسوج صورت گرفت؛

امضای تفاهم‌نامه میان صنعت و دانشگاه/ مشارکت علمی برای تولید نان باکیفیت

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه امضای تفاهم‌نامه با کارخانه آرد در یاسوج گفت: با پیوند صنعت و دانشگاه اهداف عالی دانشگاه تحقق پیدا می‌کند.
کد خبر : 31563

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام علی‌ آل‌بویه در آئین تفاهم‌نامه صنعت و دانشگاه با بیان اینکه پیوند صنعت و دانشگاه موجب پیشرفت جامعه می‌شود، اظهار کرد: با انعقاد تفاهم‌نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج و کارخانه آرد باقری اهداف عالی دانشگاه و صنعت تحقق پیدا می‌کند.


وی با بیان اینکه همکاری دانشگاه و صنعت از اهداف عالی دانشگاه آزاد اسلامی و سیاست‌های دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی است، افزود: با توجه به شعار سال مقام معظم رهبری مبنی بر همدلی و همزبانی دولت و ملت، بنا داریم تعامل و همدلی با بخش‌های مختلف به ویژه در بخش خصوصی و درحوزه صنعت را به صورت عملی به اجرا بگذاریم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد، اضافه کرد: در راستای تفاهم‌نامه، کمیته‌های تخصصی را به صورت ویژه مأمور و مطالبات صنعت را دریافت می‌کنیم و مشورت‌های لازم را به مسئولان کارخانه آرد باقری ارائه خواهیم داد.


آل‌بویه افزود: نتیجه این تفاهم‌نامه بندهایی است که بر پایه علمی انجام می‌شود.


مدیرعامل کارخانه آرد باقری نیز با بیان اینکه یاسوج یکی از قطب‌های تولید نان باکیفیت است، اظهار کرد: حلقه مفقوده‌ای که در حوزه صنعت به وضوح دیده می‌شد عدم ارتباط صنعت و دانشگاه بود که با این تفاهم‌نامه عملاً پیوند صنعت و دانشگاه رقم خورده است.


بهرام باقری بیان کرد: با انعقاد این تفاهم‌نامه و تعامل بین دانشگاه و صنعت آینده درخشانی پیش‌روی صنعت خواهد بود.


وی درباره نیاز صنعت به دانشگاه مطالبی را توضیح داد و گفت: در صنعت و به ویژه کارخانه آرد باقری امکانات کافی وجود دارد، ولی نیاز به نیروی متخصص و کاردان برای استفاده از این امکانات احساس می‌شود.


باقری ادامه داد: کارخانه آرد باقری پتانسیل‌های زیادی دارد که امید می‌رود با تشکیل کمیته‌ها و نشست‌های تخصصی از حالت بالقوه به حالت بالفعل تبدیل شوند.


مدیرعامل کارخانه آرد باقری افزود: قبل از انقلاب کالاهای اساسی شهر یاسوج از خارج استان تأمین می‌شد که با تدبیر و همکاری دولت کارخانه آرد باقری با تلاش پدرم در یاسوج راه‌اندازی شد.


باقری اضافه کرد: به برکت نظام جمهوری اسلامی یاسوج در بخش کالاهای اساسی از جمله نان خودکفا شده است و استان کهگیلویه و بویراحمد جزء استان‌های مطرح در این مقوله است.


انتهای پیام/

ارسال نظر