لبنیات با پالم خداحافظی کردند
حسین چمنی در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه از مهر ماه سال گذشته به جز بستنی در هیچ محصول لبنی دیگری از روغن پالم استفاده نمیشود، گفت: به دلیل بافت خاص و فرمولی که در ساخت بستنی استفاده میشود، چارهای جز استفاده از روغن پالم در تولید این محصول وجود ندارد.
به گفته او بافت بستنی بدون روغن پالم شکل نمیگیرد.
وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت مجوزشرکتهایی که مجاز به افزودن روغن پالم به محصولات خود بودند را پس گرفته است، گفت: این شرکتها در زمان خود متخلف نبودند و با مجوز وزارت بهداشت از روغن پالم استفاده میکردند.
چمنی اظهار کرد: با این حال اشتباهی که در نوع مطرح کردن مساله صورت گرفت و وزارت بهداشت هم مجبور شد مجوز استفاده از پالم را برای همیشه لغو کند.
وی تصریح کرد: میزان مصرف پالم موجود در برخی محصولات لبنی طی سال گذشته 2 تا 3 درصد بود که این میزان قابل توجه نبود، بنابراین با حذف آن تحولی در قیمت و یا طعم شیر و فراوردههای لبنی ایجاد نشد.
چمنی گفت: با حذف همین مقدار ناچیز پالم در شیر از چربی طبیعی خود شیر در محصولات استفاده شده و چیز دیگری جایگزین روغن پالم نشده است.
انتهای پیام/