صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۳ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۴

لبنیات با پالم خداحافظی کردند

مشاور انجمن صنایع لبنی تاکید کرد که اکنون در هیچ شیری اعم از پرچرب، کم‌چرب و نیم‌چرب از روغن پالم استفاده نمی‌شود.
کد خبر : 31540

حسین چمنی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه از مهر ماه سال گذشته به جز بستنی در هیچ محصول لبنی دیگری از روغن پالم استفاده نمی‌شود، گفت: به دلیل بافت خاص و فرمولی که در ساخت بستنی استفاده می‌شود، چاره‌ای جز استفاده از روغن پالم در تولید این محصول وجود ندارد.


به گفته او بافت بستنی بدون روغن پالم شکل نمی‌گیرد.


وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت مجوزشرکت‌هایی که مجاز به افزودن روغن پالم به محصولات خود بودند را پس گرفته است، گفت: این شرکت‌ها در زمان خود متخلف نبودند و با مجوز وزارت بهداشت از روغن پالم استفاده می‌کردند.


چمنی اظهار کرد: با این حال اشتباهی که در نوع مطرح کردن مساله صورت گرفت و وزارت بهداشت هم مجبور شد مجوز استفاده از پالم را برای همیشه لغو کند.


وی تصریح کرد: میزان مصرف پالم موجود در برخی محصولات لبنی طی سال گذشته 2 تا 3 درصد بود که این میزان قابل توجه نبود، بنابراین با حذف آن تحولی در قیمت و یا طعم شیر و فراورده‌های لبنی ایجاد نشد.


چمنی گفت: با حذف همین مقدار ناچیز پالم در شیر از چربی طبیعی خود شیر در محصولات استفاده شده و چیز دیگری جایگزین روغن پالم نشده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر