شناسایی محل اختفای متهم سکه ثامن در کشور دیگر/ طلبکاران طلافروشی «شادی» به پلیس مراجعه کنند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پایگاه خبری پلیس، سردار حسین رحیمی در جمع خبرنگاران گفت: چهارمین مرحله طرح شناسایی و دستگیری سارقان حرفهای و قاچاقچیان کالا و ارز توسط مأموران پلیس آگاهی پایتخت به مرحله اجرا درآمد و در این عملیات، 145 نفر دستگیر شدند.
وی با اشاره به فعالیت این دسته از سارقان در قالب ۳۴ باند، افزود: ۱۲ باند از سارقان دستگیر شده، زورگیر و کیفقاپ هستند و از مخفیگاه ۳۴ نفر از کسانیکه اقدام به سرقت از منازل شهروندان میکردند نیز مقادیر زیادی دلار و سکه مسروقه کشف شد.
رئیس پلیس پایتخت ادامه داد: سه تن از این سارقان در قالب یک باند مسلحانه فعالیت میکردند که شناسایی و دستگیر شدند و ۳۹ نفر نیز در قالب ۱۰ باند سرقت اقدام به سرقت خودرو و لوازم داخلی آن میکردند که از یک باند آنها ۷۵ خودرو مسروقه کشف شد و هشت تن از این سارقان نیز در قالب دو باند کلاهبرداری فعالیت داشتند که به دام افتادند.
رحیمی به دستگیری اعضا چند باند قاچاق کالا اشاره کرد و ادامه داد: با شناسایی این افراد و کشف دهها انبار، در مجموع ۲۳ میلیارد تومان اموال قاچاق کشف شد.
وی افزود: یک گروه سه نفره نیز که اقدام به قاچاق شربتهای ضدحساسیت و ضدسرما خوردگی تقلبی میکردند نیز شناسایی و منهدم شدند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در خصوص طلافروشی "شادی" در شهر تهران که اقدام به کلاهبرداری از ۴ هزار و ۲۰ نفر از شهروندان کرده بود، گفت: این طلافروشی از ۱۹ سال پیش در شرق تهران با دریافت وجه از مردم و سرمایهگذاری، فعالیت میکرد و ماهیانه به سرمایهگذار ۳۰ درصد سود میرساند تا اینکه مدتی پیش نتوانست به سرمایهگذارانش سودی پرداخت کند و این افراد بعد از گذشت چند روز از عدم پرداخت سود ماهیانه، مغازه را ترک و متواری شدند که با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی در شیراز دستگیر شدند.
رحیمی به توقیف همه اموال مالک این طلافروشی اشاره کرد و گفت: تا این لحظه ۸۰۰ نفر از مال باختگان به پلیس آگاهی مراجعه کردهاند، لذا از کسانیکه اسناد و مدارک طلبکاری از طلافروشی شادی در شرق تهران را دارند درخواست میکنیم به پلیس آگاهی مراجعه کنند.
فرمانده انتظامی پایتخت در خصوص متهم سکه ثامن اعلام کرد: متهم سکه ثامن در یکی از استانهای غربی کشور بیش از یک سال پیش کارش را آغاز کرد و سال ۹۷ به تهران آمد و بعد از خریداری دو باب مغازه در تهران به فعالیت خود ادامه داد و در این مدت سه هزار نفر از طریق اینترنت با وی همکاری کرده و ماهیانه سود میگرفتند، که این فرد نیز بعد از کلاهبرداری ۳۰۰ میلیارد تومانی از طریق مرز هوایی فرودگاه امام خمینی(ره) از کشور خارج شد.
وی اعلام کرد: قبل از تشکیل پرونده، این فرد از کشور متواری و بعد از شکایت، پلیس فتا وارد پرونده شد و با هماهنگی پلیس اینترپل رد وی در یکی از کشورها زده شد؛ همچنین درحال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان از اموال این متهم توقیف شده است.
رحیمی در خصوص افرادی که اقدام به تصادف ساختگی میکردند، خاطرنشان کرد: این افراد در قالب گروههای 2 یا 3 نفره تصادف ساختگی ایجاد کرده و از رانندگان و شهروندان اخاذی میکردند.
وی در پایان به شهروندان توصیه کرد: در صورت بروز هرگونه تصادفی ابتدا با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرند تا در دام چنین شیادانی گرفتار نشوند.
انتهای پیام/4076
انتهای پیام/