صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۵ - ۰۸ مهر ۱۳۹۷
دبیر اجرایی مسابقات مناظره دانشجویی ایران:

دانشجو بودن تنها ملاک شرکت در مسابقات مناظره دانشجویی است

دبیر اجرایی مسابقات مناظره دانشجویی ایران گفت: تمامی دانشجویان دانشگاه‌های وزارت علوم، فنی و حرفه‌ای،‌ پیام نور، علمی و کاربردی در هر مقطعی می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند.
کد خبر : 314497

مهدیه شاه‌نظری در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: جهاد دانشگاهی هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی را در حالی برگزار می‌کند که بیش از ۶۰۰ تیم در این مسابقات شرکت کرده‌اند.

دبیر اجرایی مسابقات مناظره دانشجویی ایران در ادامه افزود: این مسابقات در سه مرحله استانی و دانشگاهی به صورت همزمان در تهران و شهرستان‌‌ها برگزار شده و برندگان این دوره به مرحله منطقه‌ای و کشوری راه پیدا می‌کنند. در حال حاضر منطقه استانی پایان یافته و مرحله منطقه‌ای آن با تقسیم‌بندی کشور به چهار منطقه برگزار می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد: در هر مسابقه و مناظره گروه‌های چهارنفره شرکت دارند که دو نفر نقش اجراکننده و دو نفر نقش محقق را ایفا می‌کنند.

شاه نظری در ادامه اظهار کرد: برای داوری مسابقات سه داور عضو هیأت علمی دانشگاه حضور دارند که بر اساس فرم‌های ارزیابی که نحوه استدلال،‌ نوع بیان مطالب،‌ روال صحبت و جمع‌بندی و در کل مواردی را  که برای مناظره به آن نیاز است، مورد ارزیابی قرار می‌دهد و براساس جمع امتیازها گروه‌های برتر انتخاب می‌شوند.

دبیر اجرایی مسابقات مناظره دانشجویی ایران با اشاره به اینکه موضوعات این مناظره‌ها عمومی و متنوع است ادامه داد: نحوه انتخاب سوژه‌ها استاندارد شده است. سلامت،‌ سیاست، مسائل فرهنگی و اجتماعی، روابط عمومی و مسائل اجتماعی و... جزء گزاره‌هایی است که می‌تواند به‌عنوان سوژه انتخاب شود. اما نکته‌ای که در این مناظرات اهمیت دارد این است که نباید مناظره‌‎ها زیاد تخصصی باشد و بحث‌ها باید برای همه قابل‌درک و فهم باشد. در ضمن مسائلی باید مطرح شود که هم نظرات موافق و هم نظرات مخالف حرفی برای گفتن داشته باشند.

وی افزود: در مرحله استانی ۳۳ واحد جهاد دانشگاهی حضور دارند که ۲۵ واحد استانی و هشت واحد تهرانی  مدیریت این مسابقات را بر عهده داشتند و بیش از ۶۰۰ گروه نیز در آن شرکت کرده بودند. از میان آن‌ها ۶۰ گروه برگزیده شده‌اند که از این میان چهار میزبان انتخاب‌شده است.

شاه‌نظری در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاه‌های علم و صنعت میزبان شرکت‌کنندگان  تهران و البرز، خراسان رضوی میزبان شرکت‌کنندگان شرق و جنوب کشور، جهاد دانشگاهی گیلان میزبان شمال و شمال غرب کشور است و واحد چهارمحال و بختیاری نیز میزبانی گروه‌های شرکت‌کننده از غرب کشور را بر عهده‌ دارند. بعد از این مسابقات ۱۲ گروه به مرحله کشوری راه پیدا می‌کنند که این مرحله در تهران و در آذرماه امسال برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی مسابقات مناظره دانشجویی ایران با اشاره به اینکه دانشجو بودن تنها ملاک حضور در این مسابقات است، افزود: هیچ محدودیتی برای شرکت دانشجویان نداریم و تمامی دانشجویان دانشگاه‌های وزارت علوم، فنی و حرفه‌ای،‌ پیام نور، علمی و کاربردی در هر مقطعی می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند.

وی با اشاره به اینکه امسال استقبال نسبت به سال گذشته بیش از ۱۲ درصد افزایش داشته است، ادامه داد: استان چهارمحال  و بختیاری با معرفی ۹۶ گروه برترین استان شرکت‌کننده در این مسابقات بوده است.

شاه نظری در ادامه تصریح کرد: علاوه بر این مسابقات مناظره زبان انگلیسی نیز برای یک دوره برگزار شده است که درصدد برگزاری این مسابقات در سطح منطقه‌ای نیز هستیم.

انتهای پیام/4087/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر