صنعت بیمه در کشور ما نوجوان است
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی در نشست اعضای هیأت امنای پژوهشکده بیمه، گفت: دعوت از متخصصان خارجی برای همایشها و دورههای آموزشی در کنار بهرهگیری از اساتید داخلی یک ضرورت آشکار است که باید به لحاظ کمی و کیفی، توسعه پیدا کند.
رئیسکل بیمه مرکزی فعالیتهای پژوهشکده بیمه را قابلقبول ارزیابی کرد و افزود: استفاده از حداکثر ظرفیتهای دانشگاهی از وظایف جدی پژوهشکدهها محسوب میشود و باید بهگونهای برنامهریزی شود که متخصصان دانشگاهی با صنعت بیمه تعامل بیشتری داشته باشد.
وی با تأکید بر این نکته که هزینه در مقوله پژوهش نوعی سرمایهگذاری است، تصریح کرد: نگاه بیمه مرکزی به امر پژوهش یک نگاه دولتی نیست و ما در نظر داریم ظرفیتهای خالی صنعت بیمه را با پژوهشهای کاربردی، فعال کنیم.
رئیس هیأتامنای پژوهشکده با اشاره به این نکته که صنعت بیمه در کشور ما یک صنعت نوجوان به شمار میرود، گفت: اگر پژوهشکده بهطور دقیق مأموریت خود را به انجام برساند موتور صنعت بیمه باکیفیت بهتری کار خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: صنعت بیمه مانند هر صنعت دیگری برای بقا و توسعه، به طراحی محصولات جدید نیاز دارد که مقدمات آن باید در پژوهشکده بیمه فراهم شود.
سلیمانی با برشمردن تکالیف قانونی پژوهشکده بیمه تغییر رویکرد از آموزشی به پژوهشی را از راهبردهای اساسی پژوهشکده بیمه ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه دانشکدهها در امر آموزش دستاوردهای خوبی دارند و بهتر است تمرکز پژوهشکده بر مباحث زیرساختی و پژوهشی باشد.
رئیس شورای عالی بیمه، تعامل پژوهشکده بیمه و صنعت بیمه را بسیار ضروری توصیف کرد و افزود: در صورت تقویت پژوهشکده و مجهز شدن آن به متخصصان و نیروهای خبره دانشگاهی، شرکتهای بیمه میتوانند معضلات و مسائل خود را در این مجموعه حل کنند.
وی گفت: راهکار اصلی برطرف کردن مشکلات موجود، شناسایی موانع و ارائه راهکار است که ما از پژوهشکده بیمه انتظار داریم این مأموریت را به انجام برساند.
سلیمانی اظهار کرد: برای مثال باید این موضوع بررسی شود که باوجود اصلاح آییننامه بیمههای زندگی چرا این رشته حساس به سطح مطلوب نرسیده است.
وی در پایان، در دسترس قرار گرفتن اطلاعات را کمک مؤثری برای تعامل صنعت و پژوهشکده بیمه دانست و گفت: با انجام کارهای پژوهشی میتوان خلأها و مشکلات صنعت بیمه را شناسایی و برای درمان آن نسخه مناسبی تجویز کرد.
گفتنی است در آغاز این نشست دکتر امیر صفری _ سرپرست پژوهشکده بیمه _ گزارش مبسوطی از فعالیتها، دستاوردها و صورتهای مالی این مجموعه را به رئیسکل بیمه مرکزی ارائه کرد.
انتهایپیام/4083/خ
انتهای پیام/