صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۱ - ۰۳ مهر ۱۳۹۷
ملی‌پوش و پدیده لیگ واترپلو در گفتگو با آنا:

دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل ورزشکاران را تسهیل کرده است/ گلایه از میزان دستمزد تیم‌های ورزشی

ملی‌پوش تیم واترپلو با ابراز گلایه از میزان پایین دستمزد در تیم‌های ورزشی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با امکانات کم‌نظیر، تحصیل برای ورزشکاران را تسهیل کرده که باید از این فرصت استفاده کرد و در مسیر آبادانی میهن اسلامی گام برداشت.
کد خبر : 313336

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از گچساران، پیمان اسدی، ملی‌پوش تیم واترپلوی جمهوری اسلامی ایران و دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران است که در مسابقات لیگ قهرمانان کشوری به‌عنوان پدیده لیگ معرفی شده و توانسته قهرمانی جوانان آسیا را در کارنامه خویش ثبت کند. گفتگوی خبرنگار آنا با این دانشجوی ورزشکار در ادامه آمده است:

از چه زمانی ورزش را آغاز کردید؟
از سن 11 سالگی ورزش شنا را به مربیگری فرهاد احمدزاده آغاز کردم و پس از آن در سن 13 سالگی ورزش واترپلو را نزد پیمان بارون‌زاده ادامه دادم و بعد از 2 سال به تیم ملی نوجوانان دعوت شدم.
در این سال‌ها چه موفقیت‌هایی کسب کرده‌اید؟
در مسابقات لیگ قهرمان کشوری زیر 20 سال که در آبادان انجام شد، به‌عنوان پدیده لیگ انتخاب و معرفی شدم.

نخستین مدال خود را در تیم ملی کی و کجا دریافت کردید؟


در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا در سال 2014 مدال نقره را بر گردن آویختم و نایب قهرمان شدم.
در سال 2013 نیز نخستین بازی خود را با تیم ملی ازبکستان انجام دادم که این بازی با برد شیرین ایران همراه بود که برایم بسیار جذاب و دوست‌داشتنی شد.

روزانه چند ساعت تمرین می‌کنید؟
روزانه در ایام آماده‌سازی تیم ملی برای بازی‌های آسیایی هشت ساعت تمرین می‌کردم و حدود هفت تا هشت هزار کالری می‌سوزاندم و سال گذشته فقط توانستم پنج روز در ایام نوروز در کنار خانواده‌ام باشم که بسیار سخت و طاقت‌فرسا بود؛ اما به عشق ملت ایران و کسب مدال در مسابقات آسیایی هر روز انگیزه‌ام بیشتر می‌شد.
برای جبران این انرژی از دست‌رفته، سازگاری با شرایط سخت مأموریت ورزشی پی‌در‌پی و دوری از خانواده چه تمهیداتی ‌اندیشیده‌اید؟
بسیار سخت است، چون از نظر کیفی و کمی باید از خوراکی‌های متنوع استفاده کرد که با این دستمزدهای پایین هزینه زیادی می‌خواهد و اگر تشکیل خانواده بدهم، عملاً دیگر نمی‌شود به فعالیت در تیم ملی ادامه داد؛ چون هزینه‌ها بسیار بالاست و از سویی باید وقت زیادی برای مسابقات گذاشت؛ بنابراین اگر کسی قصد تشکیل خانواده را داشته باشد، باید از تیم ملی خداحافظی کند و دنبال روزی برای خانواده بیفتد.
چه میزان دستمزد می‌گیرید؟
بنده به‌عنوان یک ملی‌پوش هر ماه از تیم باشگاهی خود حدود 2.5 میلیون تومان دستمزد می‌گیرم که در مقایسه با یک بازیکن ملی‌پوش معمولی فوتبال که سالانه مبلغ 300 میلیون تومان می‌گیرد، بسیار ناچیز است. با هزینه یک بازیکن معمولی در فوتبال می‌شود تیم بسیار قوی 13 نفره در واترپلو را بست و مقام و مدال کسب کرد.
در بازی‌های آسیایی 2018 جاکارتا چه مقامی کسب کردید؟

بعد از 44 سال مقام سوم را در میان تیم‌های بسیار قدرتمند آسیایی کسب و با کمال احترام و افتخار به ملت بزرگ ایران هدیه کردم که امیدوارم با حمایت‌های مسئولان در دور بعدی به مقام قهرمانی برسیم و دل مردم شریف ایران را شاد‌کنیم.
همکاری مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران در امور دانشجویی و آموزشی با شما چگونه بوده است؟

بنده چون معافیت تحصیلی دارم، باید برای خروج از کشور و انجام بازی‌های ملی، مجوزهای مختلفی را اخذ کنم و همچنین به‌دلیل هم‌زمانی بازی‌هایم با ایام امتحانات باید مجوز آزمون مجدد بگیرم. واحد دانشگاهی گچساران تاکنون همکاری‌های بسیار خوبی داشته که قابل تجلیل است. با رئیس دانشگاه و مسئولان فرهنگی و دانشجویی چندین ملاقات داشتم که آنان تفقد کرده و من را با حمایت‌های خود مورد تشویق قرار داده‌اند.
چه پیامی برای دانشگاه آزاد اسلامی و دانشجویان آن دارید؟

دانشگاه آزاد اسلامی با امکانات کم‌نظیر، تحصیل برای ورزشکاران را تسهیل کرده و زمینه رشد علمی و فرهنگی را برای آنان فراهم آورده است؛ بنابراین دانشجویان باید از این فرصت استفاده کنند و در مسیر آبادانی میهن اسلامی گام بردارند.
انتهای پیام/4062/خ

انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
یثربی
13:47 - 1397/07/03
به نظر من ورزش و موفقیت در رشته های ورزشی نباید منجر به امتیاز برای تحصیل دانشجویان باشد چون با اعمال این تسهیلات در کشور عدالت آموزشی در کشور کاهش پیدا میکند