صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۵۷ - ۰۳ مهر ۱۳۹۷
نایب رئیس کمیسیون قضائی مجلس در گفتگو با آنا:

مجازات مفسدان اقتصادی نباید کم‌رنگ شود

نایب‌رئیس کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی تا امروز شاهد شفاف‌سازی جدی نبوده‌ایم.
کد خبر : 313194

یحیی کمالی‌پور در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه محاکمه اخلال‌گران اقتصادی مطالبه جدی و به‌حق مردم است و نباید در روزمرگی‌ها کمرنگ شود، اظهار کرد: برگزاری علنی دادگاه‌ها از اصول حقوقی قانون اساسی ایران است. مگر در مواردی که منافی عفت باشد یا افکار عمومی را جریحه دارد کند که مواردش بسیار محدود و خاص است.

نایب‌رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس با بیان اینکه متأسفانه در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی تا امروز شاهد شفاف‌سازی جدی نبوده‌ایم، تصریح کرد: در پرونده‌ای چند هزارمیلیاردی که ده‌ها نفر ممکن است در آن دخیل باشند، فردی را به‌عنوان قهرمان معرفی و در رسانه‌ها مطرح کرده و با او برخورد و یا حذفش می‌کنیم و درنهایت مابقی پرونده و ایادی مرتبط با آن به دست فراموشی سپرده می‌شوند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس با تأکید بر اینکه خواست و نگاه مردم این است که در جریان صفر تا 100 پرونده مفسدان و اخلال‌گران اقتصادی قرار بگیرند، گفت: در یک پرونده فساد اقتصادی فرد نمی‌تواند عهده‌دار تمام مسئله باشد و بدون شک ده‌ها نفر مسئول و غیرمسئول مرتبط هستند که باید نامشان برده شده و به مردم معرفی شوند و مجازاتشان هم معلوم باشد که جامعه متوجه شود در این مسیر بی‌عدالتی و عدم شفافیت شکل نگرفته است.

قوه قضائیه برای تأسیس مجموعه منسجم مبارزه با مفاسد اقتصادی پیشگام شود

کمالی‌پور تصریح کرد: قوه‌ قضائیه باید از پراکندگی در بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی جلوگیری کند و اکنون‌که بحث تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی در مجلس تصویب نشد، قوه قضائیه خود به‌عنوان پیشگام مجموعه منسجمی را راه‌اندازی کند که دادسرا، دادگاه، مرجع تجدیدنظر، مرجع عالی و پلیس علمی در کنار یکدیگر قرار گیرند تا به‌محض ورود پرونده‌ای مرتبط با مفاسد اقتصادی، برخورد جدی و قاطع و دادگاه‌ نهایی را هم علنی برگزار کنند.

نایب‌رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس خطاب به مسئولان قوه قضائیه خاطرنشان کرد: چنانچه خدای‌ناکرده قضات و کارکنان این نهاد در مسیر مبارزه با فساد منحرف‌شده‌اند، با آنان همان برخوردی شود که با مفسدان اقتصادی می‌شود؛ یعنی نام آن‌ها هم به مردم اعلام شود.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: راه نجات کشور در شفافیت و اعتمادسازی است و تمام گرفتاری‌های امروز که با آن دست‌به‌گریبان هستیم، ناشی از همین بی‌اعتمادی و عملکرد بدون شفافیت است.

انتهای پیام/4034/پ

انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
ندا میر ابراهیمی
10:05 - 1397/07/03
رسیدگی به جرایم اخلالگران اقتصادی باید با جدیت و شفاف سازی و به صورت مستقیم جلسات پوشش خبری داده شوند تا مردم بیشتر از قبل به دستگاه قضایی اعتماد نشان دهند