صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۵ - ۰۲ مهر ۱۳۹۷
سرمربی سابق تیم ملی جودو در گفتگو با آنا:

کسب مدال طلای ملایی غرورآفرین بود/ طلسم کسب مدال در المپیک شکستنی است

سرمربی سابق تیم ملی جودو گفت: کسب مدال طلای غرورانگیز سعید ملایی نویدبخش آن است که می‌توان طلسم رسیدن به مدال در المپیک را شکست.
کد خبر : 313046

مسعود حاجی آخوندزاده در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره اینکه سعید ملایی پس از 15 سال موفق شد در رقابت‌های جهانی مدال طلا بگیرد، گفت: کسب این مدال در تورنمنت باکو غرورانگیز بود. در جودو گرفتن خوش‌رنگ‌ترین مدال بسیار باارزش است، چرا که رشته‌ رزمی با کلاسی است و با توجه به مسابقه‌های حرفه‌ای که در آن برگزار می‌شود، کسی که در رقابت‌های جهانی طلا می‌گیرد، مدالی فوق‌العاده کسب کرده است.

وی افزود: مدال طلایی که ملایی در رقابت‌های بین‌المللی باکو به‌دست آورد، نوید روزهای خوشی را می‌دهد. ما توسط محمد محمدی بریمانلو نیز صاحب مدال برنز شدیم و جواد محجوب نیز در سنگین‌وزن این فرصت را دارد تا صاحب مدال شود. درخشش ملی‌پوشان جودو این امید را در دل خانواده جودو زنده کرده است که بتوانیم در المپیک توکیو برای نخستین بار صاحب مدال شویم.

سرمربی سابق تیم ملی جودو درباره اینکه ایران می‌تواند با چهار نماینده در المپیک توکیو شرکت کند، گفت: شرایط حضور در المپیک متفاوت با سایر رقابت‌ها است. مسلماً تلاش مضاعف‌تری را می‌طلبد تا بتوانیم با تمامی سهمیه‌هایی که وجود دارد پا به این رقابت‌ها بگذاریم. البته برای کسب مدال از لحاظ تاکتیک و تکنیک باید خیلی آماده‌تر باشیم. من در المپیک 2000 آتن به دلیل مصدومیتی که با آن درگیر شدم، در دیدار نیمه‌نهایی مغلوب حریفی که قبلاً او را شکست داده بودم، شدم و نتوانستم مدال بگیرم ولی در بازی‌های آسیایی 2002 پوسان مدال طلا به دست آوردم و تبدیل به دومین جودوکاری شدم که این مدال را از کشوری غیر از کشورهای شرق آسیا به دست آورده بود. 

وی ادامه داد: مدال‌هایی که جودوکاران ما در رقابت‌های اخیر به‌دست آورده‌اند، نشان از آن دارد که آنها می‌توانند در المپیک هم طلسم نگرفتن مدال را بشکنند ولی علاوه بر آنکه باید آمادگی فیزیکی جودوکاران بالا باشد، از لحاظ فکری نیز نیازمند آمادگی مضاعفی هستیم. باید همه دست‌به‌دست هم دهیم تا شاهد کسب مدال جودو در المپیک باشیم.

حاجی آخوندزاده تأکید کرد: حریفان ما همواره برنامه‌ریزی بلندمدتی را برای المپیک‌های قبلی داشته‌اند و در المپیک توکیو نیز حساب‌شده جلو می‌روند. آنها پیک کاری‌شان را برای این رقابت‌ها که مهم‌ترین آوردگاه جهانی است، در نظر می‌گیرند و در خیلی از تورنمنت‌ها با بهترین نفرات خود شرکت نمی‌کنند. 

وی ادامه داد: مدیریت جودوکاری که می‌خواهد در المپیک مدال بگیرد بسیار اهمیت دارد. ما بعد از المپیک پکن به دلیل آنکه نفرات شاخصی از تیم ملی رفتند، شاهد افت جودو بودیم. دلیل این افت هم عدم پشتوانه‌سازی مناسب بود. فرصت کسب مدال در المپیک‌های لندن و ریو را از دست دادیم و حالا در آستانه المپیک توکیو قرار خواهیم گرفت. فدراسیون جودو باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که ما در هر هفت وزن شاهد حضور نمایندگان شایسته‌ای در تورنمنت‌های جهانی باشیم. البته باید به این مسئله هم اشاره کنم که گرفتن مدال المپیک در جودو با 5 ماه تمرین به نتیجه‌ای نمی‌رسد. باید در کورس رقابت‌های مختلف بین‌المللی قرار بگیریم تا با رقابت در کوران مسابقه‌ها در شرایطی قرار بگیریم که موفق به کسب بهترین نتایج شویم.

انتهای پیام/4048/

انتهای پیام/

ارسال نظر