صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۳ - ۰۲ مهر ۱۳۹۷

آکسفورد؛ محلی برای تحصیل دانش‌آموزان ثروتمند

نتایج تجزیه و تحلیل‌های اخیر نشان می‌دهد بیش از 60 درصد از دانشجویان آکسفورد، فارغ‌التحصیل مدارس خصوصی یا مدارس دستور زبان هستند.
کد خبر : 313035

به گزارش گروه دانشگاه‌های دیگر خبرگزاری آنا از ایندیپندنت، گزارش‌های اخیر حاکی از آن است که از هر 10 دانشجوی دانشگاه آکسفورد و کمبریج یک نفر متعلق به طبقه کارگر جامعه است. این امر نشان می‌دهد که بسیاری از دانشگاه‌های انگلستان همچنان جامعه‌ای برای افراد ممتاز باقی مانده‌اند.

دانشگاه آکسفورد در رتبه‌بندی دانشگاه اجتماعی فراگیر پایین‌ترین رتبه را داشته است، نتایج بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که بیش از 60 درصد از دانشجویان دانشگاه آکسفورد از فارغ‌التحصیلان مدارس خصوصی یا مدرسه دستور زبان هستند.

مدرسه دستور زبان، نوعی مدرسه دولتی است که دانش‌آموزان را بر اساس توانایی‌هایشان پذیرش می‌کند، این مدارس از سال 1965 در سیستم مدارس مدرن قرار گرفتند.

بر اساس تحقیقات اخیر از هر 10 دانشجوی دانشگاه کمبریج و آکسفورد یک نفر متعلق به طبقه کارگر جامعه است؛ در حالی که 58 درصد از دانشجویان بردفورد از طبقه کارگر جامعه انگلستان هستند.

اکثر دانشگاه‌های گروه راسل‌ (مجموعه‌ای از 24 دانشگاه که روی هم حدود دو سوم بودجه‌های پژوهشی دانشگاهی در بریتانیا را جذب می‌کند) جایگاه پایینی در رتبه‌بندی دانشگاه اجتماعی فراگیر داشتند. از 20 دانشگاهی که در پایین‌ترین سطح این رتبه‌بندی قرار داشتند 16 دانشگاه متعلق به دانشگاه‌های گروه راسل بودند که شامل دانشگاه کمبریج، سنت‌اندروز و دورهام می‌شود.

با توجه به این که دانشگاه‌های کمبریج و آکسفورد جزء 10 دانشگاه اول رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های جهان هستند، مطالعه اخیر ثابت کرد که احتمال دسترسی به مؤسسات آموزشی برتر برای دانشجویانی که پیش‌زمینه اقتصادی ضعیف‌تری دارند، کمتر است.

تجزیه و تحلیل‌ها نشان می‌دهد که تنها 11 درصد از دانشجویان ورودی 2017 دانشگاه آکسفورد از گروه‌های محروم جامعه محسوب می‌شوند.

انتهای پیام/4021/




انتهای پیام/

ارسال نظر