اعتبار مورد نیاز برای ارتباطات بینالمللی از واردات ۴۰ خودرو بیشتر نیست
حسین سلیمی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره میزان تفاهمنامههای دانشگاه علامه طباطبایی با دانشگاههای جهان توضیح داد: این دانشگاه با ۷۰ دانشگاه از ۳۵ کشور جهان تفاهمنامه فعال دارد که از برگزاری دورههای مشترک گرفته تا پروژه مشترک و تبادل استاد و دانشجو و کنفرانسهای مشترک علمی در بستر این تبادلات به وجود آمده است.
وی افزود: آمار تعداد تفاهمنامه این دانشگاه زیاد است ولی با توجه به شرایط کنونی، تفاهمنامههای این دانشگاه همچنان فعال هستند و در حال اجراست اما برای تداوم این فعالیتها دچار مشکل هستیم.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: بودجه دانشگاهها محدود است و اگر در گذشته برای فرصت مطالعاتی با ۷۰ میلیون تومان ارز مورد نیاز تأمین میشد اما امروز این مبلغ به ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون رسیده است.
وی افزود: این خارج از توانایی بودجه ماست که این مبالغ بالا را تأمین کنیم و یا هزینه برای شرکت در کنفرانس علمی، در پروژههای علمی مشترک و کارگاههای بینالمللی آنقدر بالاست که شاید مجبور شویم تعداد آن را به یکپنجم یا یکششم گذشته برسانیم.
سلیمی ادامه داد: اگر سهمیهای به دولت تخصیص داده شود میتوان توسط این سهمیه گشایشی در ارتباطهای بینالمللی ایجاد کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: کل سهمیهای که وزارت علوم از دولت برای انجام تعاملات بینالمللی تقاضا کرده بهاندازه واردات ۳۰ یا ۴۰ خودرو بیشتر نیست.
انتهای پیام/4085
انتهای پیام/