تشکلهای دانشجویی دچار افسردگی سیاسی شدهاند/ لزوم پرهیز از برنامههای نمایشی در دانشگاهها
حسین جوادی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: تشکل جامعه اسلامی دانشجویان که یکی از بزرگترین تشکلهای دانشجویی کشور است؛ سعی در رشد بینش سیاسی و اجتماعی و حفاظت تئوریک از میراث امام خمینی(ره) یعنی نظام مقدس جمهوری اسلامی را دارد.
وی افزود: این تشکل در دانشگاه گیلان نیز یکی از تاثیرگذارترین و فعالترین تشکلهای دانشجویی محسوب میشود که برای سال تحصیلی جدید برنامههای متعددی در حیطههای مختلف تدارک دیده است.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان عنوان کرد: تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان با برگزاری مراسمات فرهنگی و اجتماعی سعی در ساماندهی و انسجام فضای فکری دانشگاه را داشته و همچنین با برگزاری کارگاههای آموزشی و جلسات متعدد در زمینههای علمی و سیاسی قصد غنای فکری و تقویت دانشجویان در علوم مختلف و رشد سیاسی آنها را دارد.
جوادی تأکید کرد: البته فربه کردن بخشی از فعالیتها نباید به لاغری بخش دیگر بیانجامد لذا معتقدیم که باید در همه حوزهها فعال بود.
وی ادامه داد: درواقع تشکل جامعه اسلامی با این ایوئولوژی قصد تحقق فرموده رهبرمعظم انقلاب را دارد. ایشان دانشگاه را به سنگری تشبیه کردند که دانشجویان باید سنگربان آن باشند و دائم خاکریزهای فرهنگی و فکری خود را ترمیم ببخشند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان گفت: یکی از مهم ترین موارد فعالیت مستمر این تشکل در سال تحصیلی جدید تمرکز جدی بر خوابگاه است و برنامههای مفید ورزشی، روانشناسی و فرهنگی برای دانشجویان پیشبینی شده است.
جوادی اظهار کرد: همچنین این تشکل در سال تحصیلی جدید قصد همکاری و تعامل هرچه بیشتر با سایر تشکلها و گروههای دانشجویی در دانشگاه داشته و معتقد است که همه جمعهای دانشجویی باید همانند نیروهای یک بازو عمل کنند و لازمه موفقیت آنان اتحاد و همدلی است.
وی تصریح کرد: همچنین با توجه بهاینکه تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دارای اتحادیه کشوری بوده و قدرت تاثیرگذاری در ابعاد کشوری بر روی دانشگاهها را داراست تصمیم دارد که برنامههایی نیز در سطح کشوری برگزار کند تا بر مسئولان دانشگاهی و جو فکری آنان نیز تاثیرگذاشته و فضای بازتری برای فعالیت دانشجویان ایجاد کند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان گفت: تشکلهای دانشجویی در سالهای اخیر دچار افسردگی سیاسی شدهاند و این موضوع یک بیماری کلی در دانشگاههای کشور است.
جوادی اظهار کرد: دانشجویان رغبت چندانی برای فعالیت در تشکلهای سیاسی ندارند، لذا لازم است، تشکلها با جدیت هرچه بیشتر و اجرای برنامههای کاربردی و نه صرفا نمایشی و عرفی بتوانند اعضای زیادی جذب کرده و بر آنان تاثیر بگذارند.
وی در پایان گفت: تشکل جامعه اسلامی با این تفکر که دانشگاه اتاق فکر یک جامعه است و درواقع تمام مدیران آینده این کشور فارغالتحصیلان همین دانشگاهها خواهند بود و باید بتوانند دانشجویان سالم تربیت کرده و تحویل جامعه دهند برنامههای خو را طراحی میکند.
انتهای پیام/4007/
انتهای پیام/