صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۸ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۷
معاون برنامه‌ریزی شرکت برق حرارتی مطرح کرد:

بهره‌برداری از نیروگاه افق زاهدان تا سال 1399

معاون برنامه‌ریزی شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی گفت: سیستان و بلوچستان برای سال 1400 نیاز به حدود 600 مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی دارد که بخش عمده آن با احداث نیروگاه افق زاهدان تأمین می‌شود.
کد خبر : 311590

به گزارش گروه اقتصادی آنا از وزارت نیرو حمیدرضا عظیمی، درباره پروژه‌های در دست احداث نیروگاهی در استان سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: بیش از یک هزار و 350 مگاوات نیروگاه حرارتی در این استان در حال بهره‌برداری است که می‌توان به پروژه‌های در دست بهره‌برداری اعم از بخش نیروگاه گاز چابهار، زاهدان، کنارک، بم پور و ایرانشهر اشاره کرد.
وی از بهره‌برداری نیروگاه بخار ایرانشهر با ظرفیت 256 مگاوات گفت و مطرح کرد: از پنج نیروگاه مورداشاره، چهار نیروگاه توسط بخش دولتی در حال بهره‌برداری است و نیروگاه گازی چابهار با ظرفیت 414 مگاوات توسط بخش خصوصی احداث‌ شده است.
عظیمی اضافه کرد: بر اساس مطالعات صورت گرفته، برای افق 1400 در حدود 600 مگاوات برق برای استان نیاز داریم تا به ظرفیت نیروگاه‌های منطقه افزوده شود.
معاون برنامه‌ریزی شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی افزود: در این راستا فعالیت‌های گسترده‌ای انجام‌ شده است و عملیات اجرایی نیروگاه 500 مگاواتی افق زاهدان در شهریورماه امسال آغاز شد که کمک زیادی به پایداری شبکه برق در سال‌های آتی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته دو بخش گاز این نیروگاه تا سال 99 وارد مدار تولید برق خواهد شد، گفت: واحد بخار آن نیز تا سال 1400 مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
عظیمی ادامه داد: این نیروگاه تماماً توسط بخش خصوصی در حال اجراست و در حدود 290 میلیون یورو ارزش سرمایه‌گذاری آن است که 70 درصد از منابع خارج کشور سرمایه‌گذار آن تأمین می‌کند و 30 درصد مابقی توسط سهامداران انجام می‌شود.
معاون برنامه‌ریزی شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی تصریح کرد: علاوه بر این نیروگاه، یک نیروگاه دیگر با ظرفیت 42 مگاواتی ظرف ماه آینده وارد مدار شبکه برق زاهدان می‌شود و از طرفی دیگر عملیات اجرایی بخش بخار نیروگاه چابهار آغازشده که تا سال 1399 حدود 160 مگاوات برق به مدار تولید وارد خواهد شد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر