صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۶ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۷
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد:

توجه به اخلاق حرفه‌ای و اقتصاد سلامت؛ مهم‌ترین سیاست‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اخلاق حرفه‌ای، توجه به گسترش کیفی و اقتصاد سلامت از مهم‌ترین سیاست‌هایی است که در این دانشگاه دنبال می‌کنیم.
کد خبر : 311532

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمد آقاجانی صبح امروز در کارگاه‌ آموزشی، فرهنگی و پژوهشی ویژه دستیاران تخصصی بالینی که در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال برگزاری است، گفت: 1440 دستیار در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و 14 هزار دانشجو تحت نظر هزار و 400 عضو هیأت علمی در 250 رشته تحصیلی مشغول کسب مهارت و دانش‌افزایی هستند.


وی به تشریح راهبردهای آموزشی و آموزش پزشکی تخصصی پرداخت و گفت: این دانشگاه در آستانه انقلاب مدیران آموزشی قرار دارد و 104 مدیرگروه در این دانشگاه فعالیت می‌کنند که از آنها می‌خواهیم عمدتاً براساس چارچوب‌ها و خط مشی تعیین شده حرکت کنند.


آقاجانی ادامه داد: توجه به گسترش کیفی به جای گسترش کمی در این دانشگاه مورد توجه قرار گرفته چون کیفیت فارغ‌التحصیلان اهمیت زیادی دارد و علاوه‌بر تمرکز و گسترش دانش و سطح معلومات باید بر مهارت‌های بالینی دستیاران نیز تأکید کنیم.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: اگر متخصصی که از این دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شود بر کتاب و مرجع مسلط باشد ولی مهارت‌هایی برای قضاوت‌های بالینی نداشته باشد نمی‌تواند به خوبی عمل کند و جای تأسف دارد که امتحانات ما به درستی برنامه‌ریزی نشدند تا بتوانند سطح تصمیم‌گیری‌های درست بالینی را اندازه‌گیری کنند.


وی تأکید کرد: باید ارزیابی‌ها را از سطح دانش و مهارت‌ها و تصمیم‌گیری‌های درست بالینی به‌گونه‌ای شکل دهیم که اندازه‌گیری جامع و دقیقی داشته باشد و یکی از نکات مهم اخلاق حرفه‌ای پزشکی است چراکه یک پزشک می‌تواند دانش کافی داشته باشد و حتی مهارت و توانمندی نیز داشته باشد اما این مسئله نافع به حال مردم نباشد اگر اخلاق حرفه‌ای و پزشکی در این پزشک وجود نداشته باشد.


آقاجانی ادامه داد: بیمارستان‌ها مانند یک میدان مین برای بیمار هستند و اگر فعالیت‌های پزشکی بر اصول ایمنی بیمار نباشد در بیمارستان نه تنها فعالیت مثبت انجام نمی‌گیرد بلکه جان بیمار نیز در خطر است لذا باید بیمار را عضوی از خانواده خود بدانیم و پزشک بدون ابزار پژوهش نمی‌تواند فعالیت درستی داشته باشد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین مسئله اقتصاد سلامت اهمیت زیادی دارد چراکه ما نمی‌توانیم هر روش درمانی را بدون توجه به اقتصاد سلامت انتخاب کنیم و پزشکان ما علاوه‌بر دانش باید با فرهنگ و ادبیات نیز آشنایی داشته باشند.


انتهای پیام/4060



انتهای پیام/

ارسال نظر