صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۷ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۴

گشایش نمایشگاه خوشنویسی دانشجوی هنرمند واحد بردسیر و مبتکر خط «پریشان»

دانشجوی هنرمند دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر و مبتکر خط نوین «پریشان» از گشایش نمایشگاه آثار خوشنویسی خود با عنوان «جلوه‌های شیدایی» خبر داد و گفت: در این نمایشگاه بالغ بر40 اثر به نمایش گذاشته شده است.
کد خبر : 31150

محمدحسین مودب در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: این نمایشگاه تا 15 مرداد جاری در گالری بهشت واقع در کرمان، خیابان بهمنیار، حدفاصل کوچه های 15 و 17 پذیرای علاقه‌مندان به هنر خوشنویسی و تذهیب خواهد بود.


به گزارش آنا، مؤدب «عضو مجمع نمایندگان شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران» و «بازرس انجمن خوشنویسان کرمان» بوده و توانسته است با الهام از خطوط کرشمه، ثلث و شکسته نستعلیق توانسته خط جدیدی به نام «پریشان» را ابداع کند. این هنرمند خلاق برای نخستین بار در جهان، کتابت و تذهیب قرآن کریم را با خط ابداعی «پریشان» و در ابعاد 70 در 100 سانتیمتر شروع کرده و تاکنون 6 جزء از آن را به رشته تحریر درآورده است.


این دانشجوی هنرمند دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر در شیراز متولد شده و خوشنویسی را از سنین کودکی نزد پدر بزرگوارشان استاد جمال الدین مؤدب آموخت.


مؤدب در زمینه نوازندگی و تذهیب نیز به صورت حرفه‌ای فعالیت دارد به طوری که در سن 8 سالگی موسیقی را با ساز سنتور نزد زنده یاد خلیل برهانی آغاز و پس از آن در محضر استاد سعادت ارجمند تلمذ کرد.


وی ساز تار را در محضر استاد منشی زاده و استاد توحیدی فرا گرفت. مؤدب در چهارمین جشنواره موسیقی استان شرکت و مقام سوم در رده سنی «ج» در رشته تار و سه تار را کسب کرد.


این هنرمند با گروه‌های موسیقی اصیل ایرانی مانند «مشتاق» و « ارفع» با نوازندگی سازهای تار، سه تار، دیوان، دف، بم تار و کوزه همکاری نزدیک و فعالی داشته است.


وی تذهیب را در سال 1378 به مدت یک‌سال نزد خانم همایون فرا گرفته و پس از آن به‌صورت خودجوش ادامه داده و با تغییراتی در نوع رنگ آمیزی، نوع طراحی و تلفیقی از طراحی کاشیکاری و تذهیب، سبک کار و فعالیت هنری را به نام خود تغییر داد.


نگارش کتاب آموزش خط تحریری و حضور فعال در نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری از دیگر فعالیت‌ها و افتخارات هنری این دانشجوی هنرمند دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر است.


انتهای پیام/

ارسال نظر