صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۳ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۷
در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام؛

لایحه حفاظت و بهره‌برداری از منابع ژنتیکی کشور به تصویب رسید

در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعضای مجمع، لایحه حفاظت و بهره‌برداری از منابع ژنتیکی کشور اختلافی بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان را پس از بحث و بررسی و اظهارنظرهای موافق و مخالف با بیش از دوسوم آرا و برای مدت 10 سال به تصویب رساندند.
کد خبر : 311378

به گزارش حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام، در ابتدای جلسه امروز آیت‌الله موحدی کرمانی با تسلیت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، تعمق در قیام اباعبدالله‌الحسین (علیه‌السلام) را نیاز جوامع اسلامی و همه آزادی‌خواهان دنیا دانست و گفت: فهم عمیق این حقیقت که در نظام هستی ارزش والایی وجود دارد که برای آن می‌بایست از جان و مال و فرزندان و همه امتیازات مادی گذشت، یکی از اهداف مهم بزرگداشت واقعه کربلاست و آن ارزش بزرگ تعبد الهی و التزام به دین و تکالیف الهی است.


وی افزود: فهم عمیق و معرفت حقیقیِ مخاطبانِ پیام سرور و سالار شهیدان نسبت به قیام آن حضرت، موجب می‌شود تا در کارزار بین حق و باطل در هر زمان و مکان، از جان و مال خود بگذرند و اگر این توفیق برای کسی مهیا گردید به مقام محمود که در زیارت عاشورا آن را از خداوند متعال مسئلت می‌کنیم نائل می‌شود.


بر اساس این گزارش در ادامه این جلسه تبصره 1 ماده 5 لایحه حفاظت و بهره‌برداری از منابع ژنتیکی کشور اختلافی مابین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان مطرح شد که پس از بحث و بررسی و اظهارنظرهای موافق و مخالف، اعضای مجمع نظر مجلس را با بیش از دوسوم آرا و برای مدت 10 سال به تصویب رساندند.


بر اساس این تبصره منابع ژنتیکی با مشخصات جدید، بر اساس فرآیندهای «به نژادی» و «دست ورزی ژنتیکی» با رعایت مفاد این قانون و سایر قوانین مربوط به مالکیت فکری، توسط نهادهای متولی موضوع ماده 3 این قانون، قابل ثبت می‌باشد و این ثبت موجب مالکیت فکری می‌باشد.


انتهای پیام/4071


انتهای پیام/

ارسال نظر