صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۰ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۷

نوجوانان علاقه‌ای به ارتباط کلامی ندارند

نتایج تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که نوجوانان ترجیح می‌دهند از طریق روش‌های آنلاین با دوستان خود در ارتباط باشند و از ارتباط رودررو فراری‌اند.
کد خبر : 310747

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از دیلی‌میل، نوجوانان امروزی زامبی‌های الکترونیک هستند، سر به زیر انداخته‌اند و به صفحه نمایش دستگاه‌های الکترونیک خود زل زده‌اند. یک مطالعه جدید حاکی از آن است که نوجوانان ترجیح می‌دهند به‌جای صبحت کردن رودررو با دوستانشان از روش‌های آنلاین ارتباطی استفاده کنند.


در این مطالعه از هزار نوجوان 13 تا 17 ساله نظرسنجی شد که نشان داد بیشتر این نوجوانان پیام دادن را به ارتباط رودررو ترجیح می‌دهند. این در حالی است که در 2012 نوجوانان صحبت کردن رودررو را به روش‌های ارتباط آنلاین ترجیح می‌دادند.


مقایسه نتایج این دو مطالعه نشان می‌دهد که پیشرفت سریع تکنولوژی چقدر سریع بر جامعه تأثیر می‌گذارد و باعث تغییر نحوه ارتباط با دوستان در نوجوانان و تعاملات آنلاین شده است.


بر اساس نتایج این مطالعه، 35 درصد از نوجوانان پیام دادن را بهترین راه برای ارتباط با دوستانشان می‌دانند. همچنین 32 درصد از نوجوانان گزارش داده‌اند که ترجیح می‌دهند با دوستانشان رودررو صحبت کنند.


این در حالی است که در مطالعه 2012، 49 درصد از نوجوانان مکالمه رودررو را بهترین روش برای ارتباط با دوستان خود انتخاب کرده بودند و 33 درصد از آنها پیام دادن را بهترین گزینه می‌دانستند.


در این مطالعه مشخص شد که 70 درصد از نوجوانان چند بار در روز در شبکه‌های اجتماعی حضور پیدا می‌کنند و 16 درصد از آنها نیز تائید کردند که به‌طور مداوم شبکه‌های اجتماعی خود را چک می‌کنند.


با وجود این که نتایج این مطالعه هشداردهنده به‌نظر می‌رسند اما به گفته دانشمندان، این داده‌ها پیچیده هستند و همه آنها نشان‌دهنده عادات منفی نیستند.


انتهای پیام/4056/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر