صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۶ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۷
مشاور دانشگاه کردستان:

دانشجو قبل از ورود به دانشگاه مهارت‌های اجتماعی لازم را یاد نمی‌گیرد

مشاور دانشگاه کردستان گفت: خانواده‌ها در زمان تحصیل فرزندانشان در مدرسه تنها برنامه تحصیلی آنها را چک و طرح‌ریزی می‌کنند و مهم‌ترین چالش در این مرحله این است که دانشجو قبل از ورود به دانشگاه مهارت‌های اجتماعی لازم را در خانه یاد نمی‌گیرد.
کد خبر : 310602

شهناز حاجی وند در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: دانشجویانی که وارد دانشگاه می‌شوند، باوجود هیجان ورود به دانشگاه، پس از مدت کوتاهی با مشکلاتی مانند دوری از خانواده، ناآشنایی با درس‌ها و واحدهای درسی جدید، شک و دو دولی در انتخاب رشته تحصیلی و نبود امکانات رفاهی روبرو می‌شوند که این مسائل در کنار هم کمی آنها را دلسرد می‌کند.


وی افزود: حضور مراکز مشاوره در دانشگاه‌ها و مراجعه دانشجویان به این مراکز می‌تواند در سلامت روان و پویایی دانشجویان کمک کند.


وی در ادامه اظهار کرد: خانواده‌ها در زمان تحصیل فرزندانشان در مدرسه تنها برنامه تحصیلی آنها را چک و طرح‌ریزی می‌کنند و مهم‌ترین چالش در این مرحله این است که دانشجو قبل از ورود به دانشگاه مهارت‌های اجتماعی لازم را در خانه یاد نمی‌گیرد و نمی‌تواند مسائل را تجزیه‌وتحلیل و مشکلاتش را در هر سطحی حل کند. در این میان مراکز مشاوره می‌توانند کمک‌رسان دانشجویان باشد.


مشاور دانشگاه کردستان در ادامه افزود: دانشجو یک فرد در حال رشد است و دوره دانشجویی نیز دوره‌ای است که رشد و تکامل در آن رخ می‌دهد. دانشجو باید این را بداند که هر فردی در مسیر پیشرفت و شکوفایی‌اش دچار چالش‌های مختلفی می‌شود و درواقع خاصیت رشد همین است که فرد از این چالش‌ها عبور کند. دانشجو باید در این راه هوشمندی زیادی به خرج دهد زیرا هوشیاری و توانمندی بالاتری دارد و می‌تواند از کنار مشکلات با هوشیاری بیشتری عبور کند.


حاجی وند در ادامه تصریح کرد: یکی از راهکارهایی که در این خصوص به دانشجویان توصیه می‌شود این است که از ابتدای شروع مشکلات مراکز مشاوره را در جریان مشکلات خود قرار دهند و اجازه ندهند این مشکلات بزرگ و بزرگ‌تر شود.


وی اظهار کرد: دانشجویان باید این موضوع را بدانند که مشاوران بارها و بارها در برخورد با دانشجویان متفاوت در جریان مشکلاتی مشابه موضوع آنها قرارگرفته‌اند و به همین دلیل راحت‌تر می‌توانند به آنها در حل مشکلاتشان یاری کنند.


انتهای پیام/4060



انتهای پیام/

ارسال نظر