امکان اجرای نمایشهای بیشتر در گرو دکورهای پرتابل
عزتالله مهرآوران در گفتگو با خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا گفت: امروزه تماشاخانههای خصوصی از سالنهای دولتی پیشی گرفتهاند و در این میان هنرمندان و اهالی تئاتر خوب میفهمند که ضیافت تئاتر، هویت ملی یک کشور است. وقتی سیاستگذاران فرهنگی نسبت به این موضوع درکی ندارند، از مدیران دولتی چه انتظاری میتوان داشت؟ جز اینکه صرفاً تئاتر زیر نظر مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد.
وی ادامه داد: اگر بخواهم اشارهای به وضعیت امروز فضاهای نمایشی داشته باشم، باید به این نکته اشاره کنم که هر روزه سالنهای خصوصی با استقبال مردم و اشتیاق جوانان برای به صحنه بردن آثار، زیاد شده و در این میان فعالیت سالنهای دولتی کاهش پیدا کرده است.
این کارگردان تئاتر بیان کرد: در این بین مدیران دولتی هیچ دلهرهای برای ارتقای تئاتر ندارند و این در حیات تئاتر و ادامه آن خطرناک است.
وی درباره نمایشهایی که در تماشاخانههای خصوصی اجرا میشود، تصریح کرد: پیشنهاد میکنم در تئاترها برای اجرا در سالنهای خصوصی از نشانهها و نمادها استفاده شود. میتوان تئاترهایی که در دو ساعت اجرا میشود را با خلاقیتهای نمایشی طی 30 دقیقه به اجرا در آورد، چرا که شیفتگی تئاتر در این است که ما حرف دو ساعته را به کمترین زمان برسانیم. در چنین شرایطی طی یک روز، فرصت اجرای نمایش را به گروهها و تئاترهای بیشتری دادهایم.
مهرآوران گفت: جهان امروز جهان نشانههاست و ما در زندگی روزمره هم با علامتها مواجه هستیم. بر همین اساس باید دکورهای پرتابل طراحی کنیم تا بتوانیم در کمترین زمان سالن را به گروههای دیگر تحویل دهیم و امکان اجرای نمایش به صورت پشت سر هم را برای هم بهوجود آوریم.
انتهای پیام/4072/4031/خ
انتهای پیام/