صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۰۶ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۷
عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با آنا:

باید فضای امید و اعتماد بین مردم و مسئولان تقویت شود

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری ، هم‌افزایی و کمک به قوای سه گانه، تقویت انسجام، امید و کمک به حل مشکلات مردم را از اولویت‌های خبرگان برشمرد و گفت: باید فضای امید و اعتماد بین مردم و مسئولان تقویت شود.
کد خبر : 309904

آیت‌الله عباس کعبی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع خبرگان رهبری مبنی بر اینکه «امروز جنگ رسانه‌ای دشمن شدت بیشتری پیداکرده است» اظهار کرد: جنگ رسانه‌ای دشمن مهم‌تر از جنگ اقتصادی است، زیرا بسترسازی جنگ اقتصادی است.


عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری افزود: دشمن در جنگ رسانه‌ای با سناریوسازی، دروغ‌پردازی، شایعه‌سازی و نیز بزرگ‌نمایی مشکلات، تضعیف و تخریب مدیران و مسئولان نظام و سیاه‌نمایی تلاش می‌کند این‌گونه به مردم القا کند که کشور دچار بحران و بن‌بست شده و مشکلات کشور قابل‌حل نیست.


وی با تصریح بر اینکه به‌کاربردن کلمه بحران یا بن‌بست و القای این نکته که مشکلات قابل‌حل نیست، خلاف واقعیت امروز نظام اسلامی است، اظهار کرد: همه مشکلات قابل‌حل است و بن‌بستی وجود ندارد؛ اما باید چند کار انجام بگیرد. نکته اول اینکه متوجه نقشه دشمن بود و حقایق و وقایع را برای مردم تبیین کرد.


کعبی، وحدت، انسجام، همدلی، هم‌افزایی مدیران و مسئولان نظام را دومین راهکار حل مشکلات دانست و افزود: همه باید به هم کمک کنند و مردم حس کنند که مسئولان به‌جای حرف و شعار در عمل دست‌به‌دست هم می‌دهند که مشکلات حل شود.


وی ادامه داد: نکته سوم باید با هم‌افزایی، جریان‌های مختلف سیاسی هرکدام گره‌ای از کارها بگشایند، همان‌طور که رهبری فرمودند با دعوا و تشکیلات موازی کار درست نمی‌شود، بلکه انسجام و تقویت رابطه مردم و نظام کار را پیش می‌برد و باید سطح رضایت‌مندی عمومی را با افزایش کارآمدی بالا برد.


عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، بهره بردن از نیروهای انقلابی و مؤمن را یکی از راهکارهای کارآمدی مجموعه مدیریت کشور برشمرد و گفت: افزون بر این نکاتی که گفته شد، تقویت بُعد نظارت بر مسئولان و مقابله با مدیرانی که در انجام مسئولیتشان کوتاهی می‌کنند، بسیار مهم است و سطح مبارزه با فاسد و مفسد را بالا می‌دهد.


وی به برگزاری پنجمین اجلاس دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری در روزهای 13 و 14 شهریور اشاره کرد و گفت: خبرگان رهبری در اجلاس اخیر خود به دنبال تحقق همین مطالبات مردم بود، در حقیقت این اجلاس برای بررسی میزان تحقق مطالبات رهبری از سران سه قوه تشکیل شد.


نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود، تدابیر جامع رهبری و دستورالعمل‌های ایشان به قوای سه‌گانه را منشور پیشرفت، عدالت، اقتصاد مقاومتی و راه برون‌رفت از مشکلات دانست.


وی افزود: انتظار این است که قوای سه‌گانه به‌ویژه قوه مجریه، مطالبات رهبری را عملیاتی کنند؛ چون کار اصلی به دست قوه مجریه است؛ البته مجلس خبرگان رهبری در این جلسه به دنبال مچ‌گیری نبود.


کعبی ادامه داد: خبرگان رهبری در پنجمین اجلاس خود به دنبال هم‌افزایی و کمک به قوای سه‌گانه، تقویت انسجام، امید و کمک به حل مشکلات مردم بود. زیرا باید فضای امید و اعتماد بین مردم و مسئولان تقویت شود.


انتهای پیام/4034/ن



انتهای پیام/

ارسال نظر