صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۱ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۴
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری:

مرخصی زایمان 47 هزار مادر شاغل را بیکار کرد

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری از تصویب بسته جامع حمایت از زنان شاغل در دولت خبر داد و در عین حال گفت: همراهی نکردن دستگاه‌ها در اعطای مرخصی زایمان به زنان، موجب بیکاری 47 هزار زن (مادر) شاغل طی 18 ماه گذشته شده است.
کد خبر : 30971

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، شهیندخت مولاوردی روز یکشنبه در همایش بزرگداشت روز جهانی تغذیه با شیر مادر در دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: آمارهای ما نشان می‌دهد طی مدت زمان یاد شده، این شمار از مادران شاغل فقط به علت افزایش مرخصی زایمان زنان از 6 به 9 ماه بیکار شده‌اند.


وی افزود: مشکلات و چالش‌های زیادی در حوزه زنان و خانواده وجود دارد که در این دولت امیدواریم به آنها رسیدگی کنیم.


مولاوردی گفت: یکی از مسایلی که پیگیر آن هستیم اجرای 9 ماه مرخصی زایمان برای زنانی است که به علل مختلف هنوز از سوی اکثر دستگاه‌ها در بخش دولتی و به خصوص در بخش خصوصی اجرا نشده است.


وی افزود: بسیاری از دستگاه‌ها به خاطر بار مالی آن از اجرای این قانون یعنی اجازه دادن 9 ماه مرخصی زایمان به مادر شاغل استنکاف می‌کنند.


مولاوردی به معرفی برگزارکنندگان دومین نمایشگاه و همایش بین‌المللی نقش کارآفرینی زنان در توسعه پایدار پرداخت و گفت: رئیس شورای سیاست‌گذاری خسروتاج قائم مقام معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت سهیلا جلودارزاده، ریاست ستاد برگزاری ‌و مشاور وزیر صنعت معدن و تجارت در امور بانوان،جلیل خاوندکار دبیر کمیته علمی و اجتماعی همایش و علی محمد گودرزی رئیس شورای اطلاع رسانی این همایش را بر عهده دارند.


مولاوردی با اشاره به اهداف برگزاری نمایشگاه نقش‌آفرینی زنان در توسعه پایدار گفت: معرفی و ارائه توانمندی‌های زنان نقش آفرین در توسعه پایدار، توسغه بازار برای کسب و کار بانوان، تبادل تجارب موفق کارآفرینی در سطح ملی و بین‌المللی، الگوسازی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی، معرفی محصولات و دست آفریده‌های زنان کارآفرین و ایجاد بستر مناسب برای توسعه همکاری‌های اقتصادی در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی است.


وی با اشاره به محورهای این همایش در سه حوزه زن و توسعه، کارآفرینی زنان و زنان در خانواده و جامعه گفت: از 8 کشور جهان از جمله کشورهای عراق، آذربایجان، افغانستان، ترکیه، اندونزی، چین و مالزی برای شرکت در این همایش و نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند همچنین مسئول دبیرخانه سازمان کنفرانس اسلامی در جده از حضور در این همایش استقبال کرده‌ است. پس از دعوت از 29 تن از سفرای کشور‌های مختلف جهان که در ایران مستقر هستند آنان نسبت به این دعوت اعلام آمادگی کرده‌اند.


کشورهای روسیه، آذربایجان، ترکیه و مجارستان نیز در زمینه حضور کارآفرینان فعال کشور خود در دومین همایش و نمایشگاه بین‌المللی نقش‌آفرینی زنان در توسعه پایدار نیز اعلام همکاری و ایجاد بستر مناسب کرده‌اند.


معاون رئیس جمهوری در خصوص تمهیدات معاونت زنان برای تضمین امنیت شغلی زنان پس از استفاده از مرخصی زایمان گفت: باید بکوشیم تا پس از ارائه تسهیلات به زنان شاغل در دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف، امنیت شغلی آنان نیز حفظ شود برهمین اساس مقرر شد دستگاه‌ها طبق مقررات مهدهای کودک‌ در داخل دستگاه‌های خود ایجاد کنند البته سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با راه‌اندازی مهدهای کودک‌ مخالفت دارد اما پس از مکاتبات معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در زمینه ارائه بسته‌ جامع حمایتی به زنان شاغل اعلام آمادگی کرده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر