صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۲۰ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۷
خزانه‌دار شورای شهر تهران در گفتگو با آنا:

کاهش بودجه کمک شهرداری به هیأت‌های مذهبی در سال جاری/ شهرداری پولی برای مراسم آیینی ندارد

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بودجه شهرداری تهران برای برپایی مراسم عاشورای حسینی دو میلیارد تومان در نظر گرفته شده است، گفت:‌ بودجه شهرداری کفاف هزینه‌های برگزاری این مراسم‌ را نمی‌دهد و مردم باید خود این هزینه‌ها را برعهده بگیرند.
کد خبر : 309669

حسن رسولی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در پاسخ به این سؤال که چرا امسال شهرداری و شورای شهر از برگزاری نمایشگاه عطر سیب و همچنین هیأت‌های مذهبی حمایت نکردند، اظهار کرد: در بودجه سال 97 شهرداری تهران، شهردار ردیف بودجه‌ای را تحت عنوان کمک به برگزاری مراسم آیین عاشورایی و اربعین پیشنهاد کرده و شورای شهر نیز با آن موافقت کرد.


وی با بیان اینکه این ردیف بودجه دو میلیارد و 345 میلیون تومان در نظر گرفته شد، گفت: کاهش ردیف بودجه کمک به برگزاری این مراسم دو علت داشته است.


عضو شورای اسلامی شهر تهران در توضیح این دو علت عنوان کرد: تراز مالی متعادل شهرداری تهران و مجموعه بدهی‌ به بانک‌ها، پیمانکاران، افرادی که املاک و مستغلات‌شان در گذشته برای اجرای طرح‌های توسعه شهری تملک شده است و تاکنون نتوانسته‌اند بهای مربوطه را دریافت کنند رقمی در حدود چهار برابر بودجه سالیانه شهرداری تهران است. لذا در چنین شرایطی طبیعی است که حوزه مدیریت شهری اعم از شورا و شهرداری راهبرد ریاضت مالی و اقتصادی را انتخاب کنند.


رسولی با تأکید بر کاهش هزینه‌ها در شهرداری تهران عنوان کرد:‌ شناسایی منابع جدید درآمدی و تلاش برای پرداخت دیون طلبکاران باید مورد توجه قرار گیرد. شهرداری علاوه‌بر هزینه‌های اجرای پروژه‌های عمرانی و نگهداشت شهر باید به این دست از وظایف خود نیز عمل کند.


وی در توضیح دلیل دیگر اضافه کرد: نوع برپایی آیین عاشورایی از قرون گذشته تا به امروز، به‌عنوان یک اعتقاد قلبی جامعه شیعه در ایران به‌گونه‌ای بوده که عاشقان امام حسین (ع) جذب این حماسه می‌شدند و همواره تأمین منابع هیأت‌ها، احداث تکایا، حسینیه‌ها و اطعام عزاداران حسینی در دهه اول برعهده عاشقان امام حسین (ع) بوده است.


عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری تهران با توجه به منابع محدودی که در اختیار دارد و این منابع محدود هم از سوی مردم تأمین می‌شود، در این رابطه حداقل مسئولیت را دارد، گفت: شهرداری تهران باید بیشتر نقش تسهیل‌گری داشته باشد تا مجامعی که مشغول عزاداری هستند به‌صورت یکسان بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.


رسولی تأکید کرد: شهرداری این توان را ندارد که از لحاظ مالی به‌صورت عادلانه به همه هیأت‌ها رسیدگی کند و البته رویکرد شورای شهر پنجم دولتی کردن آیین برگزاری عاشورای حسینی نیست.


عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به شیوه هزینه بودجه در نظر گرفته شده اضافه کرد: این بودجه برای اعزام زائرین تهرانی به کربلای معلی در مراسم اربعین در نظر گرفته شده است. بر اساس ماده 55 قانون شهرداری‌ها این بودجه صرف برخی خدمات مورد نیاز زائران تهرانی خواهد شد.


انتهای پیام/4039/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر