صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۱۵ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۷
علم و فناوری به‌وسعت ایران –۱۰؛

پژوهش در بام برفی ایران/ در پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری چه می‌گذرد؟

چهارمحال و بختیاری که لقب بام ایران را یدک می‌کشد با وجود تمام محدودیت‌ها و مشکل‌ها توانسته در حوزه پژوهش فعال باشد.
کد خبر : 309468

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، پیش‌ ازین توانستیم در پرونده علم و فناوری به‌وسعت ایران با تعدادی از پارک‌های علم و فناوری کشور آشنا شویم. پارک‌هایی که می‌توانند حلقه واسط برای پیوند صنعت با دانشگاه باشند. اما بد نیست به استانی سفر کنیم که سایه رشته‌کوه زاگرس بر آن، از این استان کوچک، یک منطقه سردسیر و برفی ساخته است.


چهارمحال و بختیاری که لقب بام ایران را یدک می‌کشد باوجود تمام محدودیت‌ها و مشکلات توانسته در حوزه پژوهش فعال باشد. پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری در سال ۱۳۹۱ تأسیس و راه‌اندازی شد.


این پارک، نهادی اجتماعی و جایگاهی برای توسعه نوآوری‌های دانش‌محور از طریق مساعدت در تشکیل و تقویت بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط و بخشی از راهبرد اندیشمندانه و هماهنگ برای توسعه ملی محسوب می‌شود. امروزه پارک‌های علمی، تحقیقاتی و فناوری نقش بسیار عمده‌ای در پیشبرد اقتصاد جهان ایفا می‌کنند. این پارک، علاوه بر امکان فعالیت شرکت‌های کوچک و متوسط دانش‌محور و کارآفرین در یک محیط اقتصادی، بستر لازم جهت انتقال و توسعه فناوری، تولید باارزش افزوده بالا، جذب سرمایه‌گذاری خارجی و ورود کارآفرینان و واحدهای صنعتی به بازارهای جهانی را فراهم می‌کند.


پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری در راستای اجرایی کردن رسالت خود اهدافی نظیر تولید فناوری، انتقال فناوری و بومی‌سازی آن، تسهیل در تجاری‌سازی فناوری، کمک به توسعه و رونق اقتصادی منطقه، کمک به ارتقای ارزش‌افزوده از طریق توسعه فعالیت‌های دانش و فناوری محور، توسعه فعالیت‌های کارآفرینی فناورانه سازگار با ویژگی‌های اقلیمی و قابلیت‌های منطقه، تسهیل در انتقال فناوری از مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی به مراکز اجرایی و تولیدی، مساعدت در ایجاد تشکل‌های نوین تولیدی و خدماتی را دنبال می‌کند.


بنگاه‌های کوچک در ساختارهای مختلف نظیر شرکت‌های تولیدی و محصولات فناورانه، خدمات مهندسی، تحقیق و توسعه و خدمات غیرمهندسی در فضای پوششی پارک پذیرش می‌شوند.


پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری توانسته در کارگروه‌ها و شوراهای استانی، مشارکت در طرح‌های توسعه استانی، تعاملات با مسئولین اجرایی استان، فعالیت‌های نمایشگاهی و همکاری در برگزاری کنگره‌ها و جشنواره‌ها، برگزاری سمینارها، کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی، کانون شکوفایی خلاقیت و کلینیک صنعت فعال باشد.


در گزارش بعدی به استان‌های شمال غربی کشور سفر می‌کنیم تا به بررسی عملکرد پارک‌های علم و فناوری این منطقه از کشور بپردازیم.


انتهای پیام/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر