صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۰۰ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۷

چالش‌ها دست از سر دانشجویان کم‌درآمد برنمی‌دارند

سیاست‌های غلط و انتخاب‌های نامناسب در آموزش عالی و بازار کار وضعیت شرم‌آوری برای دانشجویان کم‌درآمد ایجاد کرده است.
کد خبر : 308883

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از اجوکیشن دایو، نتایج یک مطالعه جدید از دانشگاه جرج تاون نشان می‌دهد که سیاست‌های نادرست آموزش عالی و کسادی بازار کار چرخه‌ای از حقوق دریافتی پایین و فرصت‌های شغلی کم را برای دانجشویان کم‌درآمد ایجاد کرده است.


براساس این گزارش، 43 درصد از دانشجویان شاغل درآمد پایینی دارند. درصد ثبت‌نام این گروه از دانشجویان در دوره‌های تحصیلی دو ساله در دانشگاه زیاد است اما احتمال فارغ‌التحصیلی آنها بسیار پایین است. این امر بدین معناست که وضعیت اقتصادی این دانشجویان مناسب نیست و از پس هزینه‌های تحصیلی و زندگی برنمی‌آیند.


بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که سیستم آموزش عالی گران و غیرمنصفانه در کنار بازار کاری عاری از فرصت‌های شغلی مناسب باعث شده است که این دانشجویان بیش از همیشه کار کنند اما همچنان در پیشروی مشکل داشته باشند.


دانشجویان کم‌درآمد معتقدند که در چشم آموزش عالی نامرئی هستند و هیچ اهمیتی به آنها داده نمی‌شود. آموزش عالی برای جذب و سازگاری با دانشجویان بالغ، به‌خصوص آنهایی که درآمد پایینی دارند، به اعمال رویکردهای حساب‌شده‌ای نیاز دارند.


برخی از متخصصان توصیه‌هایی را برای جذب دانشجویان کم‌درآمد ارائه داده‌اند: جمع‌آوری اطلاعات درباره نیازهای این دسته از دانشجویان، استخدام آنها با روش‌های جدید و مناسب با سبک زندگی و سلیقه آنها و ارائه اطلاعات دقیق و شفاف به این دانشجویان.


انتهای پیام/4056/4021/



انتهای پیام/

ارسال نظر