صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۱ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
محمدعلی حسن‌نیا

بن‌بست ممنوع؛ راز جوانگرایی در انتصاب‌های رهبر انقلاب چیست؟

کد خبر : 308821

از دهه ۶۰ دور شده‌ایم. زمانی که مدیران نسل اول انقلاب به قول معروف بدون شیله‌پیله و با دوری از به‌کارگیری محافظ و خودروهاهی شیشه دودی و از این دست تجملات، بیشتر به خدمت برای مردم فکر می‌کردند و با از خودگذشتگی و ایثار مدیریت کشور را بر عهده داشتند. این نوع حکومت‌داری همواره مطلوب و مطلع‌الفجر انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری بوده و بر آن تأکید دارند.


در خرداد ماه دو سال قبل بود که جمله‌ای به کلیدواژه مرسوم امیدبخش و طراوت جوانان ایران بدل شد؛ که رهبر انقلاب فرمودند: «خرمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، در میدانی که از جنگ نظامی سخت‌تر است.»


میدان سخت‌تر از خرمشهر در پیش است.


این میدان جنگ سخت‌تر از حرکات نظامی چیست؟ میدانی که تارهای عنکبوت آن بسیار سفت و محکم بر دست و پای مدیران متصل گشته و بدون جهاد انقلابی خمینی‌وار گسسته نمی‌شود. این میدان سخت، مبارزه با افکار و عقایدی نعل‌گونه‌ است که ریشه در سیاست‌های لیبرالیسمی دهه ۷۰ برخی مدیران و صاحب‌منصبان دارد. امروز مبارزه با مدیریت لیبرال یا غیرانقلابی از مهم‌ترین نکات در سخنان رهبر انقلاب است که نقطه متقابل این سیاست، تمدن‌سازی اسلامی است.


از دهه ۷۰ و بر مسند نشستن افرادی که راه و مسیر انقلابی را در موزه تعریف کرده‌اند و با آلزایمر سیاسی، طریق لیبرالیسم غربی را پیش گرفتند، از همین زمان بود که ویرانی فکر، عقیده و عرف انقلاب آغاز شد. رهبر معظم انقلاب بیشترین گوشزدهای خودشان درباره تجمل‌گرایی و اشرافی زدگی را از اوایل سال ۷۰ اعلام کردند؛ سال‌هایی که به اسم توسعه همه‌چیز از کارگر تا خانواده به چرخ‌‌دنده صنعتی تبدیل شده و عاقبت شوم لیبرالیسم بی‌بوته را برای کشور رقم زد؛ اما یک جای کار در این پازل سرمایه‌داری به‌هم‌خورده و آن تفکرات انقلابی و جوان‌پسندانه و ساختار نظام‌مند فرهنگی آیت‌الله خامنه‌ای بود.


ایشان بعد از نسل به نسل شدن انقلاب اسلامی و در زمانی که ناامیدی بر تمام قلب‌های جوانان به‌عنوان بزرگ‌ترین سرمایه نظام اسلامی رخنه کرد، به جوانان اعتماد کردند و صف به صف و نوبت به نوبت این قشر پرتلاش را به نهادهای حاکمیتی نزدیک ساختند.


تغییراتی از جنس انقلاب


رهبر انقلاب نشان دادند که بیشترین رصد و اشراف را بر کشور داشته و این مورد وقتی ظهور و بروز دارد که امام‌جمعه و نماینده ولی‌فقیه در گیلان را تغییر می‌دهند و یک فردی با چند دهه سن کمتر را نماینده خودشان می‌کنند و این تغییر سرمنشأ تحولات انقلابی برای استان گیلان می‌شود. در تبریز امام‌جمعه‌ای را منصوب می‌کنند که با عملکرد مثبت، مردمی و دوری از سیاست‌های اقتدارگرایانه سبب ایجاد تحولات بزرگ انقلابی می‌شود که سرلوحه امام‌جمعه‌های دیگر هم شده است و از این دسته تغییرها طی چند سال اخیر در حکم‌های رهبری بسیار زیاد است که نمونه‌هایی در ارتش و نیروهای نظامی نیز دیده می‌شود. مصداق اصلی آن، انتصاب فرمانده کل ارتش است که بعد از انقلاب اسلامی به ارتش پیوسته و در صحبت‌های سرلشکر موسوی، که خود را یک بسیجی ساده می‌داند، این تحول انقلابی موج می‌زند.


حال در سازمان تبلیغات اسلامی فردی هم‌سن با این سازمان بزرگ فرهنگی منصوب‌شده که در کارنامه خود سابقه انقلابی، مردمی و جوان‌پسند دارد که آغاز فعالیت‌های پرشور فرهنگی را به کشور نویدمی‌دهد و حال تغییر رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها که روحانی از دهه 50 کشور است، نمادی دیگر از تحولات جوان‌گرایی و انقلابی در کشور است.


دانشگاه آزاد مبدأ تحولات انقلابی


انتصاب در کمیته امداد امام خمینی(ره) و دانشگاه آزاد اسلامی نیز نمونه دیگر این تحولات انقلابی است که توانست و می‌تواند نهادهای حاکمیتی را از لوث افرادی غیرانقلابی، که تفکرات سکولار دارند، پاک‌سازی کند.


این گذار تاریخی انتصاب‌های رهبر معظم انقلاب جمله معروف «جوانان، خرمشهرها در پیش است» را تداعی می‌کند و معیار و شاخص اصلی پیروزی در آن، مدیریت انقلابی است . باید بنی‌صدرها کنار رفته تا جوانان به خیمه انقلاب وارد شوند و آزادی خرمشهر میسر گردد.


در اردوگاه بزرگ فرهنگی و سیاسی انقلاب همه جای دارند، ولی این چادر نیاز به شاخص‌هایی مانند ساده‌زیستی، انقلابی بودن،مردمی بودن و پرکاری دارد و حضور افراد ناکارآمد در این مکان ممنوع است و مصداق آن وضعیت روبه‌جلوی دانشگاه آزاد اسلامی است . بزرگ‌ترین دستاورد این انتخاب‌ها، ایجاد تحول مردمی، انقلابی، تاریخی در طولانی‌ترین تونل گذار انقلاب اسلامی است که نشان می‌دهد جمهوری اسلامی در شعب ابی‌طالب حضور ندارد بلکه در میدان جنگ احزاب بوده و زور، زر و تزویر مقابل ما قرار دارند.


انتهای پیام/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر