صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۰۷ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۷

بیکاری جوانان را از دانشگاه دور نگه می‌دارد

نتایج بررسی‌های جدید حاکی از آن است که بیکاری در آمریکا مانع اصلی بر سر راه حضور دانشجویان در دانشگاه است.
کد خبر : 308435

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از فیوچریتی، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که کاهش قابل‌ملاحظه فرصت‌های شغلی در ایالت‌های آمریکا به دانشجویان فقیر اجازه حضور در دانشگاه‌ها را نمی‌دهد. در ایالت‌هایی که کارخانه یا معادن تعطیل‌شده دارند، تفاوت آشکاری بین حضور دانشجویان فقیر و ثروتمند در دانشگاه دیده می‌شود.


با این حال اقتصاد تنها عامل عدم حضور دانشجویان نیست. دانشجویان فقیر تنها به این دلیل که قادر به پرداخت هزینه‌های گزاف تحصیلی نیستند از رفتن به دانشگاه اجتناب نمی‌کنند. بیکاری و از دست دادن شغل باعث ایجاد مشکلات احساسی و عملکرد ضعیف تحصیلی می‌شود که این امر رفتن به دانشگاه را برای این قشر از جوانان غیرممکن می‌کند.


بیکاری باعث ایجاد نابرابری در دانشگاه شده است، نه به این دلیل که فرد دیگر درآمدی ندارد بلکه به این دلیل که باعث استرس و اضطراب در فرد می‌شود. به گفته محققان، از دست دادن شغل باعث می‌شود فرد آسیب‌پذیرتر شود.


مناطقی که وضعیت اقتصادی نابسامانی دارند طی انتخابات ریاست جمهوری 2016 و بعد از آن به‌شدت موردتوجه قرار گرفتند. در این مناطق به دلیل پیشرفت فنّاوری ماشین‌ها جایگزین انسان‌ها شده‌اند و افراد زیادی شغل خود را از دست داده‌اند. به همین دلیل متخصصان نگران آینده نسل بعدی و افزایش نابرابری‌ها هستند.


برخی اقتصاددانان معتقدند اگر نسل جوان دانشگاه را انتخاب کنند و مانند والدین‌شان در کارخانه‌ها و معادنی که حالا بسته شده‌اند کار نکنند، می‌توان مشکلات اقتصادی را حل کرد.


دانشمندان نرخ بیکاری را با میزان حضور و ثبت‌نام دانشجویان در دانشگاه بررسی کردند و متوجه شدند که با افزایش نرخ بیکاری از میزان حضور دانشجویان فقیر در دانشگاه‌ها نیز کاسته می‌شود.


انتهای پیام/4021/



انتهای پیام/

ارسال نظر