صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۰ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۷

بالن خودرانی که از بالای ابرها مردم آمریکا را می‌پاید

یک بالن خودران جدید طراحی شده که با کمک مجموعه‌ای از دوربین‌های باکیفیت آرام و بی‌سر‌وصدا در آسمان می‌چرخد و افراد خاصی را تحت نظر قرار می‌دهد و به گفته مقامات آمریکایی، انقلابی در نظارت پلیس و عملیات نجات ایجاد خواهد کرد.
کد خبر : 308171

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از دیلی‌میل، این وسیله نقلیه هوایی که آلودگی هوایی و صوتی آن صفر است، «اون» نام دارد و توسط شرکت هواپیمایی آوالون ساخته شده است. اون یک هواپیمای کاملاً مستقل است که هم در آسمان پرواز می‌کند و هم روی سطح آب فرود می‌آید و به طور کلی می‌توان گفت که امکان دسترسی به تمام مکان‌های صعب‌العبور را دارد.



شرکت آوالون ادعا می‌کند که این وسیله نقلیه به اندازه دو اتوبوس دو طبقه است و از آن برای امور اجتماعی بسیاری از جمله آمبولانس، وسایل نظارتی و شهربانی می‌توان استفاده کرد.


نکته جالب در مورد بالن خودروی اون، این است که یک پهپاد جدا شدنی درون آن تعبیه شده است که در موارد نیاز، تجهیزات پزشکی اضطراری مانند دستگاه شوک الکتریکی را برای کمک به آسیب‌دیدگان، خیلی زودتر از خودش به روی زمین می‌فرستد.


البته اون در حد طرح مفهومی است و هنوز آوالون طرح اولیه آن را نیز تهیه نکرده است.



آوالون در وب‌سایت خود نوشته است: این وسیله نقلیه با مشخصات ساده و موتورهای الکتریکی قدرتمند می‌تواند با سرعت بیشتری نسبت به وسایل نقلیه‌ای که از طریق جاده‌ها و راه‌آهن تردد می‌کنند، خدمات‌رسانی کند.


طراحی هیبریدی بی‌سروصدای این وسیله نقلیه به آن امکان می‌دهد که مدت‌های طولانی در آسمان بماند. موتورهای تمام برقی قدرت کافی را برای نگه داشتن این بالن خودران به مدت طولانی دارند و با خارج کردن گاز هلیوم روی هوا شناور باقی می‌مانند. این موتورها انرژی مورد نیاز برای پیمودن 480 کیلومتر را برای اون فراهم می‌کنند.



آوالون ادعا کرده است که روی قسمت بالایی بدنه اون پنل‌های خورشیدی و ژنراتور‌های بادی نصب خواهد کرد تا انرژی بیشتری برای آن فراهم کند.


این شرکت توضیح می‌دهد که اون می‌تواند یک پکیج کامل برای امدادرسانی باشد. هم پهپاد کوچکی دارد که زودتر از خودش تجهیزات لازم را به افراد آسیب‌دیده می‌رساند و هم به دلیل بزرگ‌ بودن خودش، می‌تواند حجم وسیعی از داروها و تجهیزات پزشکی با خود حمل کند.


انتهای پیام/4056/


انتهای پیام/

ارسال نظر